SPILLEPERIODE

21. september - 17. december

SPILLETIDER

Onsdag og torsdag 19.30 Fredag 20 Lørdag 15 og 20 Søndag 15

BILLETBESTILLING

Teatrets billetkontor tlf. 33 25 50 75 eller online klik her:

EN KLASSISK MUSICAL

Vi sætter alle sejl til, når vi for første gang opfører Irving Berlins klassiske musical i en opdateret og storslået opsætning med Maria Lucia i rollen som Annie Oakley. Dermed forsætter vi rækken af nye versioner af klassiske musical-mesterværker som The Sound Of Music og senest Anything Goes.

VERDENS FØRSTE KVINDELIGE SUPERSTAR

Forestillingens handling er løst baseret på den virkelige og fantastiske historie om Annie Oakley og Frank Butler. Annie, en drengepige fra bøh-landet og Ohios bedste skytte, bliver opdaget af Buffalo Bill og overtalt til at optræde i hans wild west show. Hun falder  pladask for showets stjerne og mesterskytte Frank Butler. Begge har de mødt deres ligemand, og snart konkurrerer de både om at ramme plet og om at vinde hinandens hjerter. Annie bliver verdens første og største kvindelige superstar, men hvordan får hun ram på en mand ?

THERE'S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS

Ingen anden musical kan byde på så mange store hits som Annie Get Your Gun, bl.a. "Anything You Can Do, I Can Do Better", "You Can't Get A Man With A Gun", "Doin' What Comes Naturally", "The Girl That I Marry", "They Say It's Wonderful" og naturligvis hovednummeret "There's No Business Like Show Business", der er en hyldest til show business og én af musicalhistoriens mest berømte sange

FRA HOLDET BAG THE SOUND OF MUSIC

Publikum kan glæde sig til at opleve en nyskabende og storslået opsætning af Annie Get Your Gun, som ikke er set før på nogen anden teaterscene. Forestillingen bliver skabt af samme kreative team, der på Det Ny Teater skabte The Sound Of Music, Jekyll And Hyde og Love Never Dies. Produktioner, der har modtaget 3 Reumert priser for Årets Bedste Musical.

MEDVIRKENDE

Maria Lucia
Carsten Svendsen
Flemming Krøll
Asger Reher
Anne Suppli
Kim Hammelsvang
Carl Christian Rasmussen
Martin Loft
Kristine Marie Brendstrup


Elise Ruusunen, Jesper Paasch, Samira Alm, Jonas Suurballe,
Joel Brekke, Anne Mette Roest, Jenny Asterius,
Kristian Jensen, Anita Holm, Lars Meldgaard,
Monica Isa Andersen, Frederik Peter Brorson m.fl.

DET KREATIVE HOLD

Iscenesættelse - Daniel Bohr
Scenografi - Paul Farnsworth
Koreografi - Hayley Franks Høier
Kapelmester - Per Engstrøm

FORFATTER OG KOMPONIST

Sange - Irving Berlin
Manuskript - Herbert og Dorthy Fields
revideret af Peter Stone
Oversættelse dialog - Christian Lange
Oversættelse sange - Karen Hoffmann