MEDVIRKENDE ANNIE GET YOUR GUN

Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Fik sin professionelle debut som Belle i Beauty and the Beast på Det Ny Teater i 2005, og har her siden spillet Eponine i Les Misérables, Elphaba i Wicked, som hun modtog Reumert prisen for bedste sanger for, Maria i The Sound of Music, som indbragte hende Teaterpokalen og senest Roxy Hart i Chicago. I Sceneriet under Det Ny Teater har hun medvirket i kammermusicalen The Last 5 Years. På andre teatre har hun bl.a. medvirket i Jordens Søjler, Sugar, Chess, Elsk Mig I Nat, Aladdin og Shrek, og lagt stemme til snedronningen Elsa i Disney’s film Frost.

Carsten Svendsen

Uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater 2006. Herefter fastansat på Aalborg teater, hvor han blandt andet har medvirket i Mød Min Hr. Mor, Cabaret, Macbeth, Anne Linnet Teaterkoncert, Bunbury og senest som Leopold i Sommer i Tyrol. Derudover har han spillet Jacob Stolze i En Kort En Lang på Nørrebro Teater og Freddy i My Fair Lady på Aarhus Teater og Niels Klim på Vendsyssel Teater. I 2009 modtog Carsten en Reumert talentpris og blev for 2015/16 tildelt prisen Årets Skuespiller i Nordjylland. Har på Det Ny Teater medvirket som Lord Evely Oakley i Anything Goes.

Flemming Krøll

Har i mange år virket som skuespiller, sanger, revydirektør og entertainer. Flemming Krøll har bl.a. været tilknyttet Amagerscenen, ABC-Teatret, Gentoftescenen og Folketeatret som skuespiller. Fra 1985 har han stået i spidsen for flere revyer; først Nykøbing F. Revyen, fra 1995 Rottefælden i Svendborg og fra 1999 atter Nykøbing F. Revyen, hvor han i 2014 havde han 25 års jubilæum. De senere år har han desuden lagt stemme til flere animationsfilm.

Asger Reher

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1978 og ansat her de følgende fire år. Har herefter i København medvirket i en række forestillinger på Det Kongelige teater, bl.a. i Den Politiske Kandestøber, Jeppe på Bjerget, Hamlet og En Sælgers Død. Har på Det Ny Teater medvirket som Smisk i Peter Pan. Har desuden på TV haft en lang række roller og medvirket i flere revyer, heriblandt Nykøbing F. Revyen. Er et af de fire medlemmer i Ørkenens Sønner.

Anne Suppli

Har siden 1990 medvirket i en række musicals og operetter. På Det Ny Teater har hun senest medvirket i Anything Goes, spillet Baronessen i The Sound of Music, og tidligere den afdøde mor i Billy Elliot, titelrollen i Mary Poppins, Polly og Tess i Crazy For You og endvidere medvirket i West Side Story og Annie, The Producers, Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables, Wicked, Love Never Dies og Evita. På andre teatre bl.a.: City of Angels, Fame, Stairways to Heaven, Matador, Et solstrejf i en Vandpyt og hovedrollen som Dorothy i The Wiz på Folketeatret.

Maria Corydon

Maria er nyuddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2017 og får sin debut i Annie Get Your Gun på Det Ny Teater.

Mikkel Moltke Hvilsom

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi. Mikkel Moltke Hvilsom har på Det Ny Teater tidligere medvirket som Rolf i The Sound of Music. Har derudover medvirket i Into The Woods i Tivoli, Frøken Nitouche på Folketeatret, i Fredericia Teaters opsætning af Aladdin samt Les Misérables på Aarhus Teater.

Kim Hammelsvang

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2006. Debuterede som Jasja i Tjekhovs Kirsebærhaven på Odense Teater og har efterfølgende bl.a. spillet Pilatus i Jesus Christ Superstar og Loke i Valhalla på Folketeatret, Sezuan i Skammerens Datter 1 og 2 på Østre Gasværk og haft roller på Det Danske Teater, Husets Teater, Fredericia Teater, Momentum samt i revyer og kabareter. Spillede på Det Ny Teater Monsieur Reyer i The Phantom of the Opera og i Les Misérables først rollen som Grantaire og senere som kroværten Thénardier, som Robertson Ay i Mary Poppins, Boq i Wicked, Bert Healy i Annie, Rod i Singin’ In The Rain, Monsieur D’Arque i Skønheden og Udyret, Herr Zeller i The Sound Of Music og senest Spider i Jekyll & Hyde the Musical.

Carl Christian Rasmussen

Uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Det Kgl. Teaters Operaakademi. Han har spillet og sunget en lang række vidt forskellige roller inden for opera, operette, moderne musikdramatik, musical og skuespil spændende fra Mozart, Rossini, Wagner over Per Nørgård og Poul Ruders til Lloyd Webber. Carl Christian Rasmussen har været engageret på Den Jyske Opera, Det Kgl. Teater, Team Teatret, Aarhus Sommeropera, Den Fynske Opera, Fiolteatret, Betty Nansen Teatret, Folketeatret.dk samt Det Ny Teater, hvor han har medvirket i Den Glade Enke, Phantom of the Opera, My Fair Lady, Skønheden og Udyret, The Sound of Music og senest Jekyll & Hyde The Musical.

Martin Loft

Debuterede for over 20 år siden i Les Misérables på Østre Gasværk Teater. Siden har han spillet en lang række hoved- og biroller i danske musicals på Odense, Aarhus og Aalborg Teater. På Det Ny Teater har han medvirket i Jekyll & Hyde, The Sound of Music, Billy Elliot, Evita, Love Never Dies, Annie, Wicked, Les Misérables og senest Anything Goes. Han spillede Jafar i Disneys Aladdin på Fredericia Teater. Ved siden af teaterarbejdet har Martin en koncertvirksomhed i duoen Granum/Loft sammen med guitaristen Martin Granum.

Kristine Marie Brendstrup

Uddannet fra Det Danske Musical Akademi 2009. Har på Det Ny Teater medvirket i Love Never Dies, Skønheden & Udyret, Crazy for You, Evita, Billy Elliot, The Sound of Music og senest Anything Goes. På andre teatre har hun blandt andet medvirket i Maskerade, Spring Awakening, My Fair Lady, High School Musical 2 og Next to Normal.

Elise Ruusunen

Uddannet fra Det Danske Musical Akademi 2012. På Det Ny Teater har hun tidligere medvirket i Annie, Crazy For You som Silly Girl, Beauty and the Beast, The Sound of Music og senest Anything Goes. Derudover har hun bl.a. medvirket i Cabaret i Tivoli, Aladdin og Young Frankenstein på Fredericia Teater.

Jesper Paash

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2010. Har på Det Ny Teater tidligere spillet rollen som Custus i Crazy For You og medvirket i Evita, Love Never Dies og senest Jekyll & Hyde the Musical. På Fredericia Teater har Jesper Paasch medvirket i Sound of Music og på Folketeatret i Skatteøen som Morgan og som Spats i Sugar. Han har derudover medvirket i Mamma Mia i Tivoli, i Evita på Musikteatret Holstebro og i Cyrano som Christian på NørregadeTeatret, Maribo.

Samira Alm

Uddannet fra Performing Arts School Göteborg 2008. Har på Det Ny Teater medvirket i Chicago. Har spillet Mimi i Rent på Halmstad Teater, Hedy la Rue i How to Succeed in Business på Säffle Opera og Askepot i Cinderella The Musical. Hun har endvidere medvirket i bl.a. Let’s Make An Opera på Malmö Opera, som danser i Cabaret Moulin og på TV i Allsång på Skansen.

Anita Holm

Uddannet fra Performing Arts School Göteborg 2005. Har på Det Ny Teater medvirket i Chicago. Anita har endvidere medvirket i Shu-Bi-Dua The Musical, Den Lille Havfrue, Aladdin og Young Frankenstein, alle på Fredericia Teater. Herudover Mamma Mia og Dirty Dancing i Tivoli, West Side Story på Nöjesteatern Malmö, La Cage Aux Folles på Aarhus Teater, Cabaret på Staatstheater München og The Full Monty i Amstetten, Østrig.

Jonas Suurballe Christensen

Uddannet på Performing Arts School, Göteborg 2003-06. Har på Det Ny Teater senest spillet rollen som Mary Sunshine i Chicago og tidligere medvirket i Mary Poppins, Wicked, Singin’ In The Rain og Beauty and the Beast.  Har derudover optrådt som solist i England og Australien for det tyske krydstogtsrederi Aida.

Joel Brekke

Uddannet fra The Urdang Academy, London i 2004, Malmö Musical Academy samt The Commedia School i København. Har på Det Ny Teater medvirket i Mary Poppins, Wicked, Annie, Singin’ In The Rain, Love Never Dies, Evita, Billy Elliot, Beauty and the Beast, Anything Goes og senest Chicago. På andre teatre: Action i West Side Story, Eugene i Grease og Mungojerrie i Cats og samt medvirket i Annie, alt sammen på Nöjesteatern i Malmö.

Anne Mette Roest

Uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2012. Har på Århus Teater medvirket i Chess, på Betty Nansen i Don Quixote og på Fredericia Teater i Lizzie.

Jenny Asterius

Uddannet ved Wendelsberg FHSK (1999-2000), Musikalakademien (2000-02) og workshops ved Royal Academy of Music 2000-02. På Det Ny Teater har Jenny tidligere medvirket i Love Never Dies og Jekyll & Hyde the Musical, på Det Kongelige Teater i Cabaret, på Malmö Opera i Dr Zivago, på Aarhus Teater i Les Misérables og på Göta Lejon i Priscilla. Jenny har endviderehaft talrige engagementer som showartist og sangsolist på krydstogtskibe, varieteer, feriecentre og hos Wallmans, og har også medvirket i flere TV-film for SVT, bl.a. ”Arne Dahl: Ont Blod” og krimi-miniserien ”Morden i Sandhamn”.

Mark Agerskov

Uddannet fra Det Danske Musical Akademi 2007. På Det Ny Teater har han medvirket i Chicago, Mary Poppins, Wicked, Singin’ in the Rain, Love Never Dies, Crazy For You, Evita, Beauty and the Beast, Billy Elliot, The Sound Of Music, Jekyll & Hyde og senest Anything Goes. På andre teatre: West Side Story, Troldmanden fra Oz, Knud den Kedelige, The Producers og Mød Mig På Cassiopeia.

Kristian Jensen

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2012. Har på Det Ny Teater spillet rollen som Lord Savage i Jekyll & Hyde the Musical, Mr. Braithwaite i Billy Elliot, Eugene Fodor i Crazy For You, Squelch i Love Never Dies og medvirket i Annie og Evita. Kristian har derudover spillet rollen som Hans i Cabaret på Fredericia Teater.

Lars Meldgaard

3. års elev ved Det Danske Musicalakademi.

Monica Isa Andersen

3. års elev ved Det Danske Musicalakademi.

Frederik Peter Brorson

3. års elev ved Det Danske Musicalakademi.

BØRNENE

Dagmar Palsbro/Anna Heerulff/Victoria Bech, Isabella Kjær-Westermann/Rose-Maria Kjær-Westermann/Julie Vangaa Knudsen, Thora Wilhardt/Mynte Sjöstrand/Martha Duelund, Carl-Emil Lohmann/Lucas Lomholt/Nikolaï Havrehed

FORFATTER OG KOMPONIST

Sange - Irving Berlin
Manuskript - Herbert og Dorthy Fields
revideret af Peter Stone

Daniel Bohr

Født i Argentina, opvokset i Chile, uddannet i Spanien, og har boet og arbejdet i Danmark, Frankrig, Spanien, Chile, Norge, Argentina, Venezuela, Mexico, Holland, Sverige, Belgien, USA og Italien. Han har gennem de seneste 50 år iscenesat utallige forestillinger, fra eksperimenterende teater, drama og komedier til opera, operette og musicals. Han har desuden arbejdet for radio, TV og film og været både teaterchef, operachef, festspildirektør og privat teaterproducent. 
Listen over Daniel Bohrs produktioner i Danmark er meget lang. For Det Ny Teater har han iscenesat West Side Story, Gertrude Stein, Peter Pan, Marlene Dietrich – Den Blå Engel, The Sound of Music, Annie, Love Never Dies, Evita og Jekyll & Hyde. Både The Sound of Music og Love Never Dies vandt en Reumert for Årets Musikteater. For Det Kgl. Teater La Traviata, Faust, Den Hellige Kommunion, Eight Songs For A Mad King, Cosi Fan Tutte og senest Isslottet, for Den Jyske Opera Zigeunerbaronen, Figaros Bryllup, Bajadser og Cavalleria Rusticana, for Det Danske Teater Kiss Me Kate!, for Odense Teater Fruen på Sark, på Aalborg Teater Tag med til Hollywood, Når Engle Danser og Huset med de Syv Balkoner, for Nyt Dansk Musikteater Egtved Pigen, Julius, Peter Sabroe, Den Blå Karrusel, Lyset Over Skagen og Fregatten Jylland, for Betty Nansen Teatret Master Class, for Den Ny Opera den Reumert-nominerede The Turn of the Screw og for Den Fynske Opera senest Andre Bygninger, der vandt en Reumert for Årets Opera i 2015.

Paul Farnsworth

Uddannet i teaterdesign på Wimbledon School of Art. Har på Det Ny Teater tidligere skabt scenografi og kostumer til bla. Peter Pan, My Fair Lady, The Sound of Music, The Producers, Wicked, Love Never Dies, Evita, Billy Elliot, Jekyll & Hyde og senest Anything Goes. Paul har skabt scenografi og kostumer til langt over 100 forestillinger, såvel i England som internationalt og modtog i 1997 en Olivier Award for sin scenografi til Passion. Blandt Pauls seneste forestillinger i England er The Producers, Jesus Christ Superstar, Annie Get Your Gun, Candide, Afraid of the Dark, Charley’s Aunt, The Boy Friend, Whistle Down The Wind, The Way of the World, Smash, On Your Toes, Lend Me A Tenor, Mrs. Warren’s Profession, Entertaining Angels, Noises Off, Shall We Dance, Flashdance The Musical, Half a Sixpence, Dr. Doolittle og Scrooge (modtog en Green Room Award for Best Set & Costume Design).

Per Engström

Diplomeksamen fra Musikhögskolan i Stockholm med kantor- og organisteksamen i 1978 og orkester- og kordirigenteksamen i 1982. På Det Ny Teater har Per Engström dirigeret samtlige opførelser af The Phantom of the Opera, Cats, The Producers, Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables, Mary Poppins, Wicked, Annie, Singin’ in the Rain, Love Never Dies, Crazy For You, Evita, Billy Elliot, The Sound of Music, Jekyll & Hyde, Anything Goes og senest Chicago. Han har været ansat ved Malmö Stadsteater, operaen i Göteborg samt Oscars Teatern i Stockholm, hvor han bl.a. dirigerede The Phantom of the Opera 1989-95. I Sverige har han derudover dirigeret Mozarts Tryllefløjten, Nicolais opera De Lystige Koner i Windsor og senest Some Like It Hot, Miss Saigon og Nine. Han har desuden gæstedirigeret hos de fleste svenske symfoniorkestre og flere gange hos Odense Symfoniorkester.

Hayley Franks Høier

Uddannet på Elmhurst Ballet School og English National Ballet School. Har for Det Ny Teater koreograferet; Love Never Dies, Annie, Jekyll & Hyde og senest The Sound of Music. Har endvidere på Det Ny Teater virket som koreografassistent på The Phantom of the Opera, Cats, The Producers, Chicago, The King and I, genopsætningen af The Phantom of the Opera, Les Misérables, Mary Poppins, Wicked, Evita, Billy Elliot, Anything Goes og  senest Chicago. Har for Nørregade Teatret i Maribo koreograferet: Les Misérables, La Cage Aux Folles, The Producers, Sommer i Tyrol, Sunset Boulevard og Cyrano.

Christian Lange

Skuespiller, sceneinstruktør, dramatiker og teaterproducent, og har i sin skuespillerkarriere spillet på de fleste danske scener. Han har også boet i Norge og var fra 1991 til 1994 teaterchef for Bryggeteatret i Oslo. Har iscenesat talrige forestillinger i Danmark, bl.a. Gummi Tarzan, Frode, Albert, og Lille Virgil. Han har senest skrevet ”Marlene Dietrich – Den Blå Engel”, der havde premiere på Det Ny Teater og senere er opført i Norge og Spanien

Thomas Fritsche

Thomas Fritsche har virket som tonemester på Det Ny Teater siden 2000. Han har skabt her lyddesign til bl.a. Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables, Annie, Crazy For You, The Sound of Music, Jekyll & Hyde og Anything Goes. Derudover har han produceret et antal plader.

Karen Hoffmann

Har studeret musikvidenskab ved Aarhus Universitet og blev i 1967 ansat som operasufflør ved Det Kongelige Teater. Har for Det Ny Teater oversat The Phantom of the Opera, Peter Pan, My Fair Lady, The Sound of Music, Skønheden og Udyret, Singin’ in the Rain, Evita, Billy Elliot, Jekyll & Hyde og senest sangteksterne i Anything Goes. Har endvidere oversat adskillige operaer, deriblandt De lystige Koner i Windsor, La Traviata, Figaros Bryllup, Tryllefløjten, Barberen i Sevilla, Le Grand Macabre, Proces Kafka og operetten Smilets Land.