Cookie- og Privatlivspolitik


Deklaration af websitets brug af cookies
Det Ny Teater
www.detnyteater.dk

 

1. Generelt

Dette website udbydes af Det Ny Teater, og når du klikker ind på sitet, vil der automatisk blive indsamlet cookies -nogle informationer om dit brug af vores site og din computer. Dette har en række formål. for det første tilpasser websitet sig dynamisk efter de valg og sider, du benytter og sikrer f.eks., at sider du har set før, kan loades hurtigt. For det andet er Det Ny Teaters website tilknyttet nogle generelle måleværktøjer - webtrafik målinger - der skal give indblik i antal brugere på sitet samt hvilket indhold, der interesserer brugerne. Cookies anvendes i dag af stort set alle websider. 

Vi bestræber os på altid at have et fuldt opdateret website. Vi kan dog ikke garantere for fejl eller manglende opdateringer og tager generelt forbehold herfor. 

Nedenfor kan du læse mere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvad vi bruger dem til.

Ejer af webstedet:
Det Ny ApS (Det Ny Teater)
Gammel Kongevej 29
1610 København V
Telefon: 33 25 60 05

2. Cookies

Vi bruger cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og i markedsføringsøjemed. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser (f.eks. Internet Explorer) for at kunne genkende din computer, hvis du vender tilbage til vores website. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Vi bruger følgende typer cookies:

Google Analytics tracker brugernes adfærd. Vi bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden på vores websites. Herunder er listet de forskellige metoder, der bliver anvendt:

utma - tracker antallet af gange, du har besøgt en side.
utmb og utmc cookies arbejder sammen om at udregne, hvor lang tid du har anvendt på hjemmesiden i hver session. 
utmz - tracker hvilken søgemaskine du er blevet ledt ind på sitet fra og hvilke søgekriterier, du har sat op for at finde sitet.

Øvrige cookies
Preffered language cookie. 
Session cookie - asp.net_sessionid - A.net Cookie - Denne cookie giver dig et unikt session ID. ID'et bliver slettet så snart besøget på hjemmesiden afsluttes (browseren lukkes).

Marketing cookie. Disse cookies bruges til statistiske formål og indsamler data om din adfærd på vores hjemmeside og på sites, hvor vi annoncerer.

SE HELE LISTEN HER

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), hvor udløbstiden dog fornyes efter hvert besøg. Normalt er levetiden 12-24 md. Det er altid muligt løbende at slette cookies, og det er også muligt helt at fravælge, at websteder placerer cookies.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle Det Ny Teater om dit besøg.

For at fastlægge, hvem der besøger teatrets hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv. På den måde kan vi finde ud af, hvilke sider du finder mest interessante, og derudfra optimere vores website så indholdet bliver af størst mulig interesse for dig.
Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Det Ny Teater.

2.5 Web trafik måling

Den anden type cookie har til formål at indsamle statistik over hvor mange der bruger vores site. Det er en cookie, der indsamler brug af sitet på tværs af alle vore brugere, og ingen enkeltpersoner kan identificeres.
Det Ny Teater anvender cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af Persondataloven og alle bekendtgørelser på området.
Indsamlet data omdannes til statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke websider, der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Data præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

Oplysningerne videregives til tredjepart, herunder Det Ny Teaters samarbejdspartnere, i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugene på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Du kan fravælge at indgå i Google målingen her.

3. Personoplysninger

Det Ny Teater afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til nyhedsbrev eller arrangementer eller ved køb af billetter eller andre ydelser m.v. Det er primært oplysninger om navn, adresse, postnummer, email, køn og alder, men kan også være spørgsmål om interesser, kendskab til internettet osv.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt, Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysningerne når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Det Ny Teater, skal du rette henvendelse til administrationen på adm@remove-this.detnyteater.dk eller telefon 33 25 60 05. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Med venlig hilsen
Det Ny Teater
Gammel Kongevej 29
1610  København V
Telefon (+45) 33 25 60 05

Sidst opdateret 30.12.2016.