Praktiske oplysninger

På denne side finder du gode tips og serviceoplysninger der kan bruges før, under og efter dit teaterbesøg.

Adresse

Gammel Kongevej 29, 1610  København V
Billetter: 33 25 50 75
Det Ny Teater ligger i passagen mellem Gl. Kongevej og Vesterbrogade.
Vis på kort


Barer

Barerne er åbne ½ time inden forestillingens start samt i pauserne. Der kan forudbestilles til pauserne i samtlige barer. Klik her for at forudbestille allerede inden du kommer i teatret. I barerne på gulvetagen kan betales med betalingskort. Der er barer på gulvet, balkonetagen og 1. etage, og herudover findes café, bar og restaurant med optrædende tjenere i Restaurant Teaterkælderen under Det Ny Teater. Restaurant Teaterkælderen er også åben efter forestillingen.

Børn, minimumsalder

Mange af teatrets store musical-opsætninger er forestillinger, som også børn vil kunne opleve med stort udbytte. Teatret anbefaler generelt en nederste aldersgrænse på 7 år, men i det konkrete tilfælde må det bero på barnets evne til at kunne sidde stille, så længe forestillingen varer. Der kan for den enkelte forestilling være en anden anbefalet minimumsalder. For Chicago er aldersanbefalingen fra 12 år. For Kærestebreve fra 16 år.

Foto- og lydoptagelse

Fotografering, video- og lydoptagelse under forestillingen er ikke tilladt.

Foyer

Foyeren åbner ½ time inden forestillingen.

Garderobe

Betjente garderober åbner 45 min. før forestillingen. Lad overtøjet hænge, hvis du skal spise i Restaurant Teaterkælderen efter forestillingen. Uafhentet overtøj i teatrets garderobe efter forestillingen flyttes automatisk ned i Restaurant Teaterkælderens garderobe og kan afhentes der med garderobenummeret efter restaurantbesøget.

Gavekort

Det Ny Teaters gavekort kan benyttes til såvel køb af billetter til teatrets forestillinger som betaling i restaurant Teaterkælderen. Gavekort udstedes på ethvert ønsket beløb med spring på kr. 50,-.

Gavekort købes og betales enten ved telefonisk henvendelse til teatrets billetkontor man-fre 12.00-16.00. Betaling sker da med dankort over telefonen, og gavekortet fremsendes af billetkontoret. Gavekort kan endvidere ske ved personlig henvendelse i teatrets administration mandag-fredag kl. 10-16.

Det Ny Teaters gavekort kan alene indløses på Det Ny Teater, og ikke online. BilletNets "gamle" blå gavekort af papir kan indløses via et Ticketmaster-call-center og også Det Ny Teaters billetkontor, mens Ticketmasters "nye" gavekort af plastic kun kan benyttes online på ticketmaster.dk.

Handicap-adgang

Der forefindes kørestolspladser på Gulvet i prisgruppe A. Bemærk venligst, at alle billetter til kørestolspladser skal bestilles via Det Ny Teaters billetkontor på 33255075.

Teatrets forhuspersonale er gerne behjælpeligt med at hjælpe kørestolsbrugere og gangbesværede ind og ud af teatret. Anmodning om hjælp bedes rettet til personalet i garderoberne i foyeren i gadeplan. Teatret har handicap-elevator fra foyer i gadeplan til Gulvet, Balkon og 1. Etage, samt til Teaterkælderen.

Dame- og herre handicap-toilet forefindes på Gulv-etagen (samme indgang som dametoiletterne) samt i Teaterkælderen. Der kan med bil køres til umiddelbart foran teatrets indgangsdør i teaterkolonnaden for af- og påstigning.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner skal være helt slukkede under forestillingen, allerede fordi tændte mobiltelefoner kan forstyrre trådløse mikrofoner. Det er således ikke tilstrækkeligt at stille mobiltelefonen på lydløs.

Ombytning af billetter

Hvis der på tidspunktet hvor ombytning ønskes er mindre end 14 dage til teaterbesøget, kan billetten byttes til en tidligere dag. Hvis der er 14 dage eller mere til teaterbesøget, kan billetten byttes til en hvilkensomhelst anden dag.

Ombytningsgebyr: kr. 20 pr. billet.
Ombytningsgebyr for abonnementsbilletter: kr. 10 pr. billet.

Parkeringsmuligheder

Nærmeste parkering er Q-Park Codanhus P-kælder over for Det Ny Teater på hjørnet af Gammel Kongevej og Vodroffsvej. Fra kl. 18.00-01.00 er der aftentakst i selve P-kælderen, så parkering her i dette tidsrum max. kan koste kr. 90,00.

Derudover er der rimelige parkeringsforhold i området omkring teatret.

Pausedrinks

Du kan forudbestille dine pausedrinks allerede inden du kommer i teatret.
Klik her for at bestille og betale dine drikkevarer til pausen, og undgå evt. ventetid. Din bestilling vil stå klar, når pausen begynder, i den foyersal der er nærmest dit sæde.

Teleslynge

Der forefindes teleslynge i teatersalen på Gulvet, Balkonen og 1. Etage.
Teleslyngen ligger i et kabel rundt langs væggene (på Gulvet: sidevægge, sceneforkant, bagvæg, på Balkonen: sidevægge, balkonforkant, bagvæg, på 1. Etage: alene sidevægge og bagvæg), hvilket gør, at virkningen af teleslyngen er bedst, jo længere væk fra væggene man sidder.

Toiletforhold

Dametoiletter forefindes på Gulv-etagen, på 2. etage og i Teaterkælderen.
Herretoiletter forefindes på Gulv-etagen (der er trapper ned), på 2. etage og i Teaterkælderen.
Dame- og herre handicap-toilet forefindes på Gulv-etagen(samme indgang som dametoiletterne) samt i Teaterkælderen.

Offentlig transport

Bus:
Stoppested Gl. Kongevej, Det Ny Teater: linje 9A og 31.
Stoppested Vesterbros Torv, Vesterbrogade: linjerne 6A og 26.
Stoppested ved Københavns Hovedbanegård: linjerne 1A, 2A, 5A, 6A, 9A, 10, 14, 26, 30, 40, 66 og 250S.
Stoppested ved Vesterport Station: linjerne 5A, 6A, 9A, 12, 14, 15, 30, 40, 66 og 68.

Tog:
Københavns Hovedbanegård (10 min. gang til Det Ny Teater)
Vesterport Station (10 min. gang til Det Ny Teater)