3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet

2. Telefonisk

33 25 50 75

Man-fre: fra kl. 12.00

Se lukketider

3. Personligt

33 25 50 75
Man-søn: fra kl. 12.00

Se lukketider

Spilleperiode

26. september - 15. december 2019

Spilletider

Ons til tors 19:30, fre 20, lør 15 og 20, søn 15

Varighed

2 timer og 45 min. inkl. 20 min. pause.

MUSICALEN DER HAR ALT

En bevægende, tankevækkende og meget aktuel fortælling om menneskeskæbner. Poetisk og fuld af humor. Ikoniske roller, skøn musik og en perlerække af evergreens, bl.a. Hvis Jeg Var En Rig Mand.

I Det Ny Teaters opsætning med en stjernespækket rollebesætning, stort ensemble og levende orkester. Medrivende dansenumre og betagende scenografi.

En uforglemmelig teateraften, med en af musical-historiens hovedværker, der nu kan opleves i en helt ny og hidtil største danske opsætning.

TOMMY KENTER SOM TEVYE

Året er 1905 i Zarens Rusland, en verden i opbrud og forandring. I horisonten lurer revolutionen og pogromer (angreb på jøder og deres ejendom).

Tommy Kenter spiller den ikoniske rolle som den lune og underfundige mælkemand Tevye. Han forsøger at holde balancen, ligesom en spillemand på en tagryg, mellem traditionerne og de nye tiders skikke og normer. Tevye prøver at styre sit liv med kone og døtre, selvom det aldrig går, som han har planlagt. Døtrene vil selv bestemme, hvem de giver deres hjerter til. Vejer kærligheden til børnene stærkere end loyaliteten overfor traditionerne og troen?

MESTERVÆRK

Spillemand på en Tagryg er én af de største Broadway-succeser nogensinde. Da den fik uropførelse på Broadway i 1964 modtog den 9 Tony Awards inkl. prisen for Bedste Musical, Bedste Manuskript og Bedste Musik. Forestillingen har efterfølgende haft hele 5 genopsætninger på Broadway – måske fordi Spillemand på en Tagryg er musicalen, der har alt.

 

 

Forfatter og komponist

Baseret på fortællinger afSholem Aleichem
Med speciel tilladelse afArnold Perl
ManuscriptJoseph Stein
MusikJerry Bock
TekstSheldon Harnick

Original New York produktion, instrueret og koreograferet af Jerome Robbins

Creative Team

IscenesættelseDaniel Bohr
ScenografiPaul Farnsworth
KoreografiLee Proud
Musikalsk indstuderingPer Engström
LysdesignDavid Howe
OversættelseJens Louis Petersen