Peter Jorde

Uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Har på Det Ny Teater medvirket som Orlofsky i Flagermusen, Bela Zangler i Crazy for You, Tony i West Side Story, Fantomet i The Phantom of the Opera, Udyret i Beauty and the Beast, Kongen i The King and I, Von Trapp i The Sound of Music og Billy Flynn i Chicago. Har på Nørrebros Teater spillet Danny i Grease og Frank’n’Furter i Rocky Horror Show. På Gladsaxe Teater har han spillet Lucentio og Petruchio i Trold kan Tæmmes og Piratkongen i Piraterne fra Penzance.

Kim Hammelsvang

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2006. Har tidligere på Det Ny Teater medvirket som Monsieur Reyer i The Phantom of the Opera og i Les Misérables først rollen som Grantaire og senere som kroværten Thénardier, som Robertson Ay i Mary Poppins, Boq i Wicked, Bert Healy i Annie, Rod i Singin’ In The Rain, Monsieur D’Arque i Skønheden og Udyret, Herr Zeller i The Sound Of Music, Spider i Jekyll & Hyde the Musical, Charlie Davenport i Annie Get Your Gun, Missionspræsident i The Book of Mormon og senest igen Mr. Reyer i The Phantom of the Opera. Debuterede som Jasja i Tjekhovs Kirsebærhaven på Odense Teater og har efterfølgende bl.a. spillet Pilatus i Jesus Christ Superstar og Loke i Valhalla på Folketeatret, Sezuan i Skammerens Datter 1 og 2 på Østre Gasværk og haft roller på Det Danske Teater, Husets Teater, Fredericia Teater, Momentum samt i revyer og kabareter.

Jesper Asholt

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1991. På Det Ny Teater har han spillet Cogsworth i Beauty and the Beast, boksetræneren i Billy Elliot samt Amos i Chicago. På andre teatre: Elling & Kjell Bjarne, Richard III, Kong Lear og Hvem Støver Af og Ghost. Han kendes desuden fra et utal af roller i TV (bl.a. Frank i Nikolaj og Julie) og på film, bl.a. Ledsaget Udgang, Mifunes Sidste Sang, Kunsten At Græde I Kor, Hvidsten Gruppen og rollen som Tjele i 1864. Han har desuden spillet Far i de seneste Far til Fire-film.

Charlotte Guldberg

Uddannet på skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2003. Debuterede herefter på Det Ny Teater i The Sound of Music som Maria. For denne rolle modtog hun Reumerts Talentpris i 2004. Har desuden på Det Ny Teater medvirket i Beauty and the Beast som Belle, The King and I som Anna, Mary Poppins som Mary Poppins og senest som Evita i Evita. Har herudover medvirket i en række revyer og film.

Julie Steincke

Uddannet fra Italia Conti Academy of Theatre Arts i London. Derefter med i ensemblet i Oliver på West End og i operaen Iris med The Chelsea Opera Group. Var i to år Madame Giry i Phantom of the Opera UK Tour. Her på Det Ny Teater har hun senest spillet Welma Kelly i Chicago og tidligere Lucy i Jekyll & Hyde, Mrs. Wilkinson i Billy Elliot, Lily i Annie, Polly Baker i Crazy For You, og Ulla i The Producers. På andre teatre: Sally Bowles i Cabaret, Ariel i Den Lille Havfrue, og har i øvrigt medvirket i Grease, Crazy Christmas Cabaret, Shrek og Nykøbing F. Revyen.

Henrik Lund

Uddannet i 1997 fra Holberg Skolens musicallinje, Danseværkstedet i 1998 og Ramberg School of Ballet and Contemporary Dance i 2002. Har på Det Ny Teater medvirket i The Producers, The King and I, Mary Poppins, Annie, Singin’ In The Rain i rollen som Cosmo Brown (som han modtog en Reumert for), Beauty and the Beast, Billy Elliot, The Sound of Music, Anything Goes, Chicago og senest The Book of Mormon. På andre teatre: Annie Get Your Gun, Crazy Christmas Cabaret og ved Alvin Ailey American Dance Theaters gæstespil i København 2009

Christian Lund

Uddannet i 2008 fra Det Danske Musicalakademi. Har på Det Ny Teater medvirket i Les Misérables, The Book of Mormon og senest som Grev Raoul i Phantom of the Opera. Har på Fredericia Teater medvirket i High School Musical II, The Drowsy Chaperone, Den Lille Havfrue og Klokkeren Fra Notre Dame. Har desuden på andre teatre bl.a. medvirket i Dirty Dancing, Grease, Mamma Mia og My Fair Lady.

Martin Loft

Debuterede for over 20 år siden i Les Misérables på Østre Gasværk Teater. Siden har han spillet en lang række hoved- og biroller i danske musicals på Odense, Aarhus og Aalborg Teater. På Det Ny Teater har han medvirket i Jekyll & Hyde, The Sound of Music, Billy Elliot, Evita, Love Never Dies, Annie, Wicked, Les Misérables , Anything Goes, Annie Get Your Gun og senest The Phantom of the Opera. Ved siden af teaterarbejdet har Martin en koncertvirksomhed i duoen Granum/Loft sammen med guitaristen Martin Granum.

Søren Torpegaard Lund

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2019 og debuterer på Det Ny Teater i Dance of the Vampires.

Mikkel Hoé Knudsen

Færdiguddannet som Musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole i 2017. Har medvirket i An American Idiot og Chess. På Det Ny Teater har Mikkel medvirket i Anything Goes og senest The Phantom of the Opera.

Sebastian Harris

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2015. Har på det Ny Teater medvirket som Tony Elliot i Billy Elliot, The Book of Mormon og senest som Monsieur André i The Phantom of the Opera. Desuden har han medvirket i Nøddebo Præstegaard på Folketeatret, Miss Saigon på Nørregade Teatrets samt Klokkeren fra Notre Dame.

Robert Thomsen

Uddannet balletdanser og har medvirket i en lang række balletter på Det Kongelige Teater samt i Tivoli Balletten. Har desuden medvirket i musicalerne Grease, Dirty Dancing, Billy Elliot, Saturday Night Fever, Elf the Musical og Midt om Natten.

James Leece

Uddannet fra Royal Ballet School og The London Studio Centre. Har medvirket i en lang række balletter og musicals i England Han har blandt andet spillet Johnny i Dirty Dancing, titelrollen i The Snowman, Don Lockwood i Singin’ in the Rain og senest i Danmark Nøddeknækkeren i Tivoli.

Anders Bilberg

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole. Har medvirket i Spamalot på Odense Teater, Siegfried Das Musical og King Günter – Es war Einmal på Entertainment House Hamburg, solist for det tyske krydstogtsrederi Aida,  Young Frankenstein og Den Lille Hafrue på Fredericia Teater, Grand Danois på Teater Sort/Hvid og The Rocky Horror Show på Aarhus Teater.

Jonas Suurballe Christensen

Uddannet fra Performing Arts School, Göteborg i 2006. Har på Det Ny Teater medvirket i Annie Get Your Gun, The Book of Mormon, Mary Poppins, Wicked, Singin’ In The Rain, Beauty and the Beast og i Chicago i rollen som Mary Sunshine. Har derudover optrådt som solist i England og Australien for det tyske krydstogtsrederi Aida.

Paul James Rooney

Uddannet fra The Royal Ballet School og Elmhurst Ballet School. Arbejder som koreograf, underviser og danser og har bl.a. medvirket i Nøddeknækkeren og Sylfiden i Tivoli, Billy Elliot i MalmøOpera og Wind in the Willows  i The Royal Opera House, London.

Monica Isa Andersen

Færdiguddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2018. Har på Det Ny Teater medvirket som elev i Annie Get Your Gun og har senest medvirket i Den Evige Ild som Maria Stuart på Bellevue Teatret.

Linda Fabricius

Uddannet fra Balettakademiens musikallinje Göteborg 2011. Har på Det Ny Teater medvirket i Crazy For You, Love Never Dies, Anything Goes og senest Chicago  Medvirkede i Sceneriet under Det Ny Teater i Songs For A New World. Har desuden medvirket i Crazy For You på Göteborgs Operan, i Rebecca og i Dr. Zivago, begge på Malmö Opera samt Chess i Tivoli og Something Rotten på Wermlands Opera .Hun har arbejdet som solist for det tyske krydstogtsrederi Aida.

Anne-Mette Riis

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi. Har arbejdet som solist for det tyske krydstogtsrederi Aida og har i Tyskland medvirket i bl.a. Jekyll and Hyde, Spamalot og Legally Blond. Har i Danmark senest medvirket i We Will Rock You og Midt om Natten.

Linda Olofsson

Musicaluddannelse fra Ballettakademien Göteborg i 2017. Har på Fredericia Teater medvirket i Prinsen af Egypten og Tarzan the Musical, og har herudover medvirket i diverse koncerter.

Elise Andersson

Uddannet fra Stockholms Musikalartist uddannelse BASE 23 i 2018. Har medvirket i Little Shop of Horrors på Göteborg Stadsteater, Bad Girls the Musical på Maxim Teatern og Muisical Comeny på Oscarsteatern  samt arbejdet som show artist og danser.

Anastasia Stojko

Uddannet fra The Hamburg Ballet School, ved John Neumeyer. Har medvirket i bl.a. Svanesøen og Nøddeknækkeren med Peter Schaufuss Balletten. Her herudover medvirket The Phantom of the Opera i Hamburg, Candide i Køln og Tanz der Vampire i Wien.

Samira Alm

Uddannet fra Performing Arts School Göteborg 2008. Har på Det Ny Teater medvirket i Chicago og Annie Get Your Gun. Har spillet Mimi i Rent på Halmstad Teater, Hedy la Rue i How to Succeed in Business på Säffle Opera og Askepot i Cinderella The Musical. Hun har endvidere medvirket i bl.a. Let’s Make An Opera på Malmö Opera, som danser i Cabaret Moulin og på TV i Allsång på Skansen.

Andrea Ulvenstål

Uddannet fra Ballet Academy Gothenburg. Har været tilknyttet Zacharoff Dance and Theater Company og SalserasDance Company. Har i siden 2015 været tilknyttet Wallmans Cirkusbygningen i København som danser og koreograf.