Sådan køber du billetter

Online

Hele døgnet

2. Telefonisk

33 25 50 75

Man-fre: fra kl. 12.00

Se lukketider

Spilleperiode

17. september - 6. december 2020

Spilletider

Ons & tors 19:30, fre 20, lør 15 og 20, søn 15

Varighed

2 timer og 45 min. inkl. 20 min. pause.

Aldersanbefaling:

Fra 10 år

PRAGTOPSÆTNING

Glæd dig til en pragtopsætning af Oliver! med Preben Kristensen i den ikoniske rolle som hæleren Fagin. Et af musicalhistoriens absolutte hovedværker baseret på Charles Dickens udødelige roman Oliver Twist om livet på samfundets bund i Victoriatiden.

DRENGEN DER BAD OM MERE

OLIVER! åbner i fattighusets spisesal, hvor de forsultne børn får serveret en grydeskefuld vælling. Oliver vover at bede om en skefuld mere til stor opstandelse for alle – ikke mindst fattighusets forstander, den imposante Mr. Bumble. Til skræk og advarsel for de andre børn beslutter han sig for at sælge Oliver.

Oliver flygter til London, hvor den snu Fagin får øje på den sårbare og forældreløse dreng og indlemmer ham i sin drengebande af lommetyve og snart er Oliver indfanget i Londons underverden i et spind af intriger.

HIDTIL STØRSTE DANSKE OPSÆTNING

En gribende, morsom og dramatisk forestilling med stærke karakterer, stort ensemble og orkester, fabelagtig scenografi og dans, og en perlerække af uforglemmelige sange. Nu, for første gang på Det Ny Teater, i den hidtil største danske opsætning.

DET KREATIVE HOLD

Oliver! iscenesættes af Daniel Bohr. Scenografi og kostumer skabes af Paul Farnsworth. Per Engström står for den musikalske indstudering. Samme kreative trio har stået bag en perlerække af Det Ny Teaters succeser bl.a. The Sound of Music, Love Never Dies, Jekyll & Hyde, Spillemand på en Tagryg og senest Dance of the Vampires.