3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet

2. Telefonisk

33 25 50 75

Man-fre: fra kl. 12.00

Se lukketider

3. Personligt

33 25 50 75
Man-fre: fra kl. 12.00

Se lukketider

Spilleperiode

22. - 26. maj 2019

Varighed

2 timer og 40 min. inkl. 2 pauser af 15 og 20 min.

SVANESØEN med IRINA KOLESNIKOVA

Den internationalt anerkendte prima ballerina Irina Kolesnikova samler stjernerne fra St. Petersborg Ballet Teater i en medrivende produktion af Svanesøen med mere end 40 dansere.

Svanesøen, med Pyotr Ilyich Tchaikovskys mesterlige musik, er en af de mest udødelige balletter. Med dens mageløse ”hvide akter”, den spektakulære og dramatiske balsalsscene, sublime musik og dybt bevægende historie, er det et af ballethistoriens hovedværker. Svanesøen handler om den unge Prins Siegfried, som forelsker sig dybt i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinde, som blev omdannet til en hvid svane af den onde troldmand Rothbart. Det er historien om at kærligheden overvinder alt. Svanesøen blev uropført i St. Petersborg i 1855.

St. Petersborg Ballet Teater der blev grundlagt i 1994. Kompagniet er berømt for sine Vaganova trænede dansere, og for dets pragtfulde hel-aftens produktioner. Med prima ballerina Irina Kolesnikova i spidsen, rejser kompagniet i hele verden og opfører klassiske mesterværker fra dets repertoire inklusive Giselle, Don Quixote, La Bayadère, Romeo og Julie, Nøddeknækkeren og Tornerose. Kompagniet opfører mere end 200 forestillinger om året.

Efter udsolgte sæsoner i London, Paris, Sydney og Singapore, får St. Petersborg Ballet Teater sin debut i København, i Det Ny Teater, med balletten Svanesøen.

 

 

Musik: P. I. Tchaikovsky
Libretto: Vladimir Begichev, Vasily Geltzer
Koreografi: Marius Petipa and Lev Ivanov (1885)

MEDVIRKENDE


 Odette-Odile - Irina Kolesnikova
Prince - Siegfried Denis Nedak
Rothbart - Dmitry Akulinin
Jester - Seiyo Ogasawara

Corps de ballet - mere end 40 dansere.

 

The management reserves the right to substitute any scheduled artist for any reason whatsoever even at short notice should the need arise.