ManuskriptTHOMAS MEEHAN
Musik CHARLES STROUSE
SangteksterMARTIN CHARNIN
Iscenesættelse og instruktionDANIEL BOHR
KoreografiHAYLEY FRANKS HØIER
InstruktørassistentSTEEN SRINGBORG
Musikalsk indstuderingPER ENGSTRÖM
Scenografi og kostumerDIRK HOFACKER
LysdesignKASPER BEKNES
LyddesignTHOMAS FRITSCHE
OversættelseASGER PEDERSEN

Medvirkende

Annie
ANNA AUNBIRK
/
MIRA ANDREA BALLOLI
/
CLARA RUGAARD-LARSEN
Oliver "Daddy" Warbucks
OLE THESTRUP
Miss Hannigan
DITTE GRÅBØL
Grace Farrell
ANNE SUPPLI
Rooster
TOMAS AMBT KOFOD
Lily
JULIE STEINCKE
Præsident Roosevelt
STEEN SPRINGBORG
Bert Healy
KIM HAMMELSVANG HENRIKSEN
Drake
MARTIN LOFT
Mr. Bundles, Artie, tjener, herre, Fred McCracken og WakkyJOEL BREKKE
Mary, stuepige, dame, Boylan SisterKRISTINE YDE ERIKSEN
Mr. Bundles' assistent, Eddie, tjener, herre, piccolo, Louis HoweKRISTIAN JENSEN
Hooverville-borger, Annette, stjerne, Boylan SisterANAÏS LUEKEN
Hundefanger, Ira, tjener, cowboy, lydeffektmand, finansminister MorganthauHENRIK LUND
Overbetjent Ward, tjener, skopudser, udenrigsminister HullJOHANNES NYMARK
Hooverville-borger, dame, Cecille, Boylan SisterCAMILLE-CATHRINE ROMMEDAHL
Hooverville-borger, tjenestepige, dame, sekretærELISE RUUSUNEN
Mrs. Pugh, Sophie, dameULLA SELL
Hooverville-borger, tjenestepige, Salvation Army officer, sekretærMARIA KIENS STEENBØL
Hundefanger, politibetjent, tjener, Jimmy Johnson, indenrigsminister IckesKRISTIAN STUDSGAARD
Mrs. Greer, Peggy, Salvation Army officer, arbejdsminister PerkinsRANDI WINTHER
SwingHAYLEY FRANKS HØIER
SwingHENRIK SILAS B. WINTHER

Annies veninder

Duffy
JOSEPHINE STENBERG ELLEFSEN
/
REGITZE INGLEBY
/
MATHILDE B. KAYSEN
July
PERNILLE NISSEN BONNESEN
/
CAROLINE BRUUN IBSEN
/
LINE LINDERSSON
Kate
MIA AUNBIRK
/
RIGMOR MARIE GLIPSTRUP
/
LAURA WENDEL NIELSEN THYGESEN
Molly
JULIE VANGAA KNUDSEN
/
MERLE SJÖSTRAND
/
OLIVIA CHANEL NIELSEN
Pepper
SHANNON SOPHIE DAMGAARD
/
LAURA ESKESEN
/
MADELEINE STEENBERG WILLIAMS
Tessie
EMILIA RAMBECK FOLDGAST
/
NATASCHA JESSEN
/
SOFIE EMMA LOHMANN
Sandy
LINA / ASCHA / KIRA
Hunde trænet af
ELIN BJARTMARZ

Orkester

ViolinSVETLANA ORLOVA
CelloHANNA ENGLUND
Reed 1PELLE FRIDELL
Reed 2ANDERS GAARDMAND
Reed 3JAN HARBECK
Trompet JENS GOTHOLDT
TrompetUFFE FOGTMANN
TromboneIAN PRICE
Trombone og tubaKIM AAGAARD
BasHENRIK SIMONSEN
KeyboardJAKOB LINDBIRK
KeyboardKLAVS LEWINSKY
Trommer og percussionSIMON BJARNING

Michael Lindvad

Resident director
Uddannet fra Privatteatrenes elevskole har Michael Lindvad haft en lang række opgaver inden for teater, radio og tv. Var i en årrække tilknyttet Teatret ved Sorte Helst som medstifter og leder. Har turneret med Det Danske Teater i Maria Stuart. På Det Ny Teater var han Jamie i My Fair Lady og butleren Franz i The Sound of Music, og har derudover været resident director på The Producers, Beauty and the Beast, Chicago, Les Misérables samt senest Mary Poppins i foråret 2010.

Lisa Kent

Iscenesættelse og koreografi
Uddannet fra The Bush Davies School, UK. Har instrueret og koreograferet i flere lande, og Wicked er hendes 15. produktion i Danmark. Af West End-produktioner kan bl.a. nævnes Edna the Spectacle på Haymarket Theatre, The Music Man og Kiss Me Kate med New Shakespeare Company og forestillinger i Shakespeare’s Globe Theatre. Desuden turné i USA og UK med Scrooge, Crazy for You i Sydafrika og Me and My Girl i Sydafrika, Berlin, UK Tour og Danmark. For Det Ny Teater har Lisa Kent tidligere iscenesat og koreograferet Crazy for You, Skønheden og Udyret, The Producers, Les Misérables og Mary Poppins. Lisa Kent har endvidere iscenesat Miss Saigon i Bømlo, Norge, Oliver i Sandnes, Norge, Les Misérables på Den Nationale Scene i Bergen, Norge, og High School Musical i Fredericia.

Gregory Maguire

Forfatter til romanen Wicked
Udgav en halv snes romaner for børn, førend han skrev sin første voksen-roman Wicked. Da han er ivrig tilhænger af børns fantasi, har hans efterfølgende romaner for voksne alle været variationer over samme tema: Confessions of an Ugly Stepsister, hvor Askepot er en tjenestepige fra det 17. århundrede, Lost kalder spøgelset af Charles Dickens' Scrooge frem, og Mirror Mirror har som hovedperson en Snehvide fra renæssancen, der er indespærret i en husstand der ledes af den intrigante Borgia-familie. Maguires roman Wicked har nu fået følgeskab af to efterfølgende romaner i The Wicked Years-serien: New York Times bestsellerne Son of a Witch og A Lion Among Men.

Winnie Holzman

Manuskript
Winnie modtog en Drama Desk Award og blev nomineret til en Tony for Wicked. Hun har til tv skabt My So-Called Life (Emmy nominering), skrevet til thirtysomething (WGA Award nominering) og var sammen med Marshall Herskovitz og Edward Zwick executive producer på Once and Again med Sela Ward i hovedrollen. For teatret: Birds of Paradise (med komponisten David Evans). For spillefilm: 'Til There Was You. Hun er uddannet på Princeton University og New York University Musical Theatre Programme.

Ret til ændringer forbeholdes.


Thomas Meehan

Manuskriptforfatter
Thomas Meehan modtog i 2001 en Tony Award for medforfatterskabet til The Producers, og i 2003 for medforfatterskabet til Hairspray.  
Hans første Tony Award modtog han i 1977 for manuskriptet til Annie, som var hans første Broadway-forestilling, og han har siden skrevet manuskript til musicals som I Remember Mama, Ain’t Broadway Grand og Annie Warbucks. Derudover har han længe været leverandør af humor til The New Yorker, fået en Emmy Award for manuskriptet til en tv-serie, og har arbejdet som medforfatter på talrige filmmanuskripter, bl.a. Mel Brooks’ Spaceballs og To Be Or Not To Be.  
Han og hans kone Carolyn deler deres tid mellem deres hjem i Nantucket og en lejlighed i Greenwich Village, som ligger tæt på hendes mangeårige og næsten legendariske butik for børn Peanut Butter & Jane. Thomas Meehan er medlem af Council of the Dramatists Guild.

 

John Martin Bengtsson

Fiyero
Uddannet fra Heleneholms Musikgymnasium i Malmö i 1990-93. Fik sin professionelle debut som Joseph i sverigespremieren på Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat og har siden spillet roller i bl.a. Fame, Evita, La Cage aux Folles, West Side Story, Copacabana og Guys and Dolls. Har derudover medvirket i radio og tv og lagt stemme til Disney tegnefilmsfigurer. John Martin er en af tre sangere i Eclipse, som udsender sit debutalbum på Sony Music i Sverige i november 2011. John Martin har tidligere medvirket i Les Misérables på Det Ny Teater i rollen som Enjolras.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Elphaba
Maria Lucia stod på scenen første gang som otteårig i børnemusicalen Bugsy Malone. Hun spillede sin første hovedrolle i en musical på Det Ny Teater i Skønheden og Udyret og har senere haft hovedroller i West Side Story, Lyset over Skagen, Frk. Nitouche, The Sound of Music og Les Misérables. Var senest med i Elsk mig i Nat på Østre Gasværk og Musikhuset Aarhus. Maria Lucia vandt i 2003 Popstars-showtime på TV2. I februar 2004 udkom hendes solodebutalbum med bl.a. hitsinglen Taking Back My Heart. Var i 2005 nomineret i kategorierne Bedste danske nye navn og Bedste danske hit ved Nordic Music Awards og modtog i 2006 Reumerts Talentpris. Maria Lucia havde endvidere en fremtrædende rolle i TV2's dramaserie Store drømme.

Annette Heick

Glinda
Annette har en alsidig karriere i showbiz og virker som såvel skribent, journalist, TV-vært og sangsolist. I 1994/95 medvirkede Annette i 152 forestillinger af Amagerscenens opsætning af musicalen The Sound of Music i rollen som Liesl. I 2005 udgav hun debut-CDøen "Right Time". I 2003 slog Annette igennem på TV som den skøre japanske TV-journalist Ushi Heiku, og hun har siden været beskæftiget som vært på en række TV-programmer for såvel TV2 som DR, bl.a. Room service, Mit sande jeg, Han, hun og haven m.fl. Har i 2010 medvirket i såvel DRs officielle musikalske 70-års gave til Hendes Majestæt Dronningen som i musicalen Elsk mig i nat i Musikhuset Aarhus.

Adam Price

Oversætter
Begyndte at skrive professionelt i 1986 og har løbende skrevet til de fleste revyer fra 1986-2002. Årets Revyforfatter 1990. Talrige nyskrevne musikforestillinger, skuespil og oversættelser til bl.a. Det Kongelige Teater, Det Ny Teater, Privat Teatret, Nørrebros Teater, Odense Teater, Aarhus Teater, Aalborg Teater m.fl. Reumertprisen for Bedste musikteater 1999 (Trold kan tæmmes, Gladsaxe Teater). Diverse TV-serier for TV2 og DR 1991-2002, dramachef for TV2 Drama 2001-05. Hovedforfatter på Anna Pihl (TV2 2006-08), der vandt TV-prisen for Bedste Dramaserie. Spise med Price sæson 1-3 for DR (TV-Prisen og Seerprisen 2010), samt hovedforfatter på Borgen for DR1, 2010 (Prix Italia 2010 Bedste Europæiske Dramaserie).

Jesper Malmose

Oversætter
Cand.phil. i dansk fra Københavns Universitet 1992. Tekstforfatter og skuespiller ved Studenter¬revyen i København 1982-91. Har skrevet talrige tekster til cabaret’er og revyer, bl.a. Århus, Nykøbing F, Græsted, Tivoli, Hjørring, Kolding, Esbjerg, Rottefælden og Dragsholmrevyen. Sammen med Adam Price manus-forfatter til en række musikforestillinger, bl.a. Swing Sisters (1992), Mary og Marilyn (1998), Det bli’r ikke med mig som Ofelia (2003) for Det Danske Teater (Reumert-nomineret), Four Jacks-forestillingen i Tivoli (2008 og 2009) samt Det Ny Teaters 100-års jubilæumsforestilling (2008). Har i 2010 skrevet Grethe Ingmann-forestillingen Et solstrejf i en vandpyt til Tivoli og Marguerite Viby - en pige med pep. Oversatte i sidste sæson Mary Poppins for Det Ny Teater.

The Gray Circle

Video & Projection Design

The Gray Circle er et Moving Image: Site Specific Art firma med base i London etableret af Thomas Gray i 1995. Projektet på Det Ny Teater for Wicked er udført af Ryan Edquist, Andrew Savage, Thomas Gray og Tom Brown. www.thegraycircle.com.

Projekter udført for teatre: The Lord of the Rings, London & Toronto. Dirty Dancing (af Eleanor Berg-
stein), Hamburg. 3 Musketiere: Das Musical, Berlin & Stuttgard. Memory Puzzle, Taiwan. Cinderella, GöteborgsOperan. His Dark Materials (af Philip Pullman), London. Macbeth, KlangBogen Wien, etc.

Andre projekter omfatter bl.a. en film-installation for Chicago Pavilion designed af Zaha hadid. Video-projektioner for Samsung Olympic Pavilion. Titel-sekvenser for BBC-TV, m.m.

Paul Farnsworth

Scenograf og kostumedesign
Uddannet i teaterdesign på Wimbledon School of Art. Har skabt scenografi og kostumer til langt over 100 forestillinger såvel i England som internationalt og modtog i 1997 en Olivier Award for sin scenografi til Passion. Blandt Pauls seneste forestillinger i England er Invisible Man, Lend Me A Tenor, Mrs Warren's Profession, Entertaining Angels, Noises Off, Shall We Dance, Flashdance The Musical, Half a Sixpence, Dr Doolittle, Scrooge (modtog en Green Room Award for Best Set & Costume Design), Whistle Down the Wind, Follies, Sleuth, Fallen Angels, The Cherry Orchard, Moby Dick og Ghosts. Har på Det Ny Teater tidligere scenograferet bl.a. Peter Pan, My Fair Lady og The Sound of Music.

Charles Strouse

Komponist
Charles Strouses første Broadway-musical Bye Bye Birdie (1960) skaffede ham en Tony Award samt London Critics Best Foreign Musical Award, og hans kæmpehit Annie (1977) blev ligeledes tildelt en Tony for Best Score samt to Grammy Awards.  
Charles Strouse har skrevet både musik og sangtekster til såvel film og tv som en lang række musicals både On og Off Broadway, og han genoptog samarbejdet med Martin Charnin om at skabe Annie Warbucks, efterfølgeren til Annie.  
Titelsangen på Jay-Z’s album, der solgte til 4-dobbelt platin, ”Hard Knock Life (Ghetto Anthem)” vandt i 1999 en Grammy for bedste Rap Album, lå på hitlisten i over et år og vandt Billboards R&B Album of the Year Award i 1998. ”Tomorrow” er blevet indspillet af en lang række kunstnere, bl.a. Barbra Streisand og Céline Dion.  
I 1999 slog en tv fortolkning af Annie, der blev sendt på ABC’s Wonderful World of Disney, alle seerrekorder med hele 40 millioner seere og vandt Peabody Award 1999 og 2 Emmy Awards.   Charles Strouse har igennem mange år været medlem af The Songwriters Hall of Fame, og i januar 2002 blev han optaget i The Theater Hall of Fame. I 1999 modtog Strouse ASCAP Foundation Richard Rodgers Award for Career Lifetime Achievement in Musical Theatre.  

 

Martin Charnin

Sangtekstforfatter
Martin Charnin spillede oprindeligt rollen som Big Deal i Broadway-opførelsen af West Side Story i 1957 – det blev det eneste skuespillerjob han nogen sinde fik. Han begyndte at skrive under West Side Story, og hans første samarbejdspartner var Mary Rodgers. Hans Tony-præmierede Broadway-produktion af Annie (nr. 11 af de amerikanske musicals der har spillet længst på Broadway)  fejrede 20 års jubilæum i 1997 med en genopførelse på Broadway, og det nationale turnékompagni har turneret USA rundt i 3 år. En anden opsætning af Annie, der spillede i England, blev i 1999 nomineret til Olivier Award for Best Musical. En tredje opsætning afsluttede en 2-årig spilleperiode i Australien i 2001, og hans 15. produktion afsluttede en triumferende spilleperiode i Australien i 2002.  
Martin Charnin har ud over på Annie og efterfølgeren Annie Warbucks været iscenesætter, sangtekstforfatter, komponist, librettist, producer eller en kombination af de foregående på mere end 75 teaterproduktioner. Hans samarbejdspartnere omfatter bl.a. Marvin Hamlisch, Richard Rodgers og Charles Strouse, og han har iscenesat de største navne i amerikansk showbiz.  
I 2012 vil 35-års jubilæet for Annie blive fejret med en helt ny opsætning på Broadway med premiere i januar, og en ny filmindspilning med Will Smith’s datter i titelrollen som Annie vil få premiere.  
Charnin har modtaget i alt 4 Tony nomineringer, 2 Tony Awards, 6 Grammy Awards, 3 Emmy Awards, 3 guldplader, 2 platinplader, 6 Drama Desk Awards, en Peabody Award for Broadcasting, samt endnu en Grammy Award for Jay-Z’s rap album Hard Knock Life som solgte til tredobbelt platin i 1999.  

Mark Agerskov

Uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2007. Har bl.a. medvirket i West Side Story på Fredericia Teater 2006, Troldmanden fra Oz på Odense Teater 2007, Knud den Kedelige på Folketeatret 2007 og på Det Ny Teater i Chicago 2008. Har derudover medvirket i The Producers på Nørregade Teatret (2009), Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater (2009), i balletten i Cirkusrevyen 2008 og været børneinstruktør på The Sound of Music på Fredericia Teater (2009). Har senest medvirket i Mary Poppins på Det Ny Teater i 2 sæsoner.

Kristian Boland

Doktor Dillamond
Kristian har medvirket i talrige musikteater-forestillinger, bl.a. Les Misérables på Østre Gasværk Teater, og Tordenskiold og De tre Musketerer på Gladsaxe Teater. På Det Ny Teater har han sunget og spillet Eisenstein i Flagermusen, Grev Danilo i Den glade Enke, Præsten i Don Quixote, Monsieur André i The Phantom of the Opera, Baltazar Bom i Cats, Kaptajn von Trapp i The Sound of Music, Udyret i Skønheden og Udyret og senest Carmen Ghia og Leo Bloom i The Producers.

Kim Hammelsvang Henriksen

Boq
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2006. Debuterede som Jasja i Tjekhovs Kirsebærhaven på Odense Teater, hvor han desuden har medvirket i flere forestillinger. Har bl.a. spillet Pilatus i Jesus Christ Superstar på Folketeatret og haft roller på Det Danske Teater, Husets Teater, Fredericia Teater, Momentum samt i revyer og kabareter. Spillede på Det Ny Teater Monsieur Reyer i The Phantom of the Opera og har efterfølgende kunnet opleves her i 2009 i Les Misérables, først i rollen som Grantaire og senere som kroværten Thénardier, samt i sidste sæson som Robertson Ay i Mary Poppins.

Marianne Mortensen

Madame Morrible
Uddannet fra Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater 1980-83. Var i en årrække tilknyttet Aalborg Teater, hvor hun spillede store roller i en lang række forestillinger som bl.a. My Fair Lady, Figaros Bryllup, Candide, West Side Story og Esther. Har spillet bærende roller på adskillige af landets største scener, bl.a. Gerda Brandes i Brandes, som hun modtog Reumertprisen 2006 for, og Valborg i Prinsesserne, der i 2007 blev Reumert-nomineret som Årets Forestilling. Spillede i sidste sæson rollen som Miss Andrew i Mary Poppins på Det Ny Teater.

Daniel Bohr

Iscenesættelse og instruktion
Er født i Argentina, opvokset i Chile, uddannet i Spanien, og har boet og arbejdet i så vidt forskellige lande som Danmark, Frankrig, Spanien, Chile, Norge, Argentina, Venezuela, Mexico, Holland, Sverige, Belgien, USA og Italien. Han har gennem de seneste mere end 40 år iscenesat utallige forestillinger over hele verden, fra eksperimenterende teater, drama og komedier til opera, operette og musicals. Han har desuden arbejdet for radio, TV og film og været både teaterchef, operachef, festspildirektør og privat teaterproducent.

Listen over Daniel Bohrs produktioner i Danmark er alenlang. Den rummer blandt meget andet La Traviata, Faust, Den Hellige Kommunion, Eight Songs For A Mad King og Cosi Fan Tutte på Det Kongelige Teater, Zigeunerbaronen, Figaros Bryllup, Bajadser og Cavalleria Rusticana på Den Jyske Opera, Kiss Me Kate! på Det Danske Teater, Fruen på Sark på Odense Teater, Tag med til Hollywood, Når Engle Danser og Huset med de syv Balkoner på Aalborg Teater, Egtved Pigen, Julius, Peter Sabroe, Den Blå Karrusel og Lyset Over Skagen for Nyt Dansk Musikteater, Master Class på Betty Nansen Teatret, The Fall of the House of Usher og Elleve Minutter på Den Fynske Opera, og på Det Ny Teater West Side Story, Gertrude Stein, Peter Pan, Marlene Dietrich – en Blå Engel og senest The Sound of Music.

Jeff Mikki Schjerlund

Uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi 2010. Havde titelrollen i Bølle Bob på FamilieTeatret (2006) og har derudover medvirket bl.a. i Sound of Music på Fredericia Teater (2009) samt i Skatteøen på Folketeatret.dk (2009/10). Medvirkede i Mary Poppins på Det Ny Teater i efteråret 2010.

Camille-Cathrine Rommedahl

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2005. Har bl.a. spillet Maria Magdalene i Jesus Christ Superstar på Folketeatret.dk (2007-08) spillet Sharpay Evans i High School Musical 1+2 på Fredericia Teater og turné landet rundt (2008 og 2010), samt medvirket i Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater (2009). På Det Ny Teater har Camille-Cathrine tidligere spillet Belle i Skønheden og Udyret (2007) samt medvirket i The Producers (2006) og i Mary Poppins (2010).

Katarina Sörenson Palm

Uddannet fra Balettakademien i Göteborg 1996. Har bl.a. medvirket i Guys and Dolls både på Slagthuset i Malmö og på Östgötateatern i Norrköping, i Kaspar Hauser på Malmö Musikteater, Company i Folkparken, Lund, Oklahoma på Vasa Teatern i Stockholm, i Kungen och Jag, 42nd Street og Grease, alle på Slagthuset i Malmö, samt i Lars von Triers film Dancer in the Dark. På Det Ny Teater har Katarina tidligere medvirket i Den glade Enke samt i Mary Poppins.

Richard Olsen

Uddannet fra Bårdarakademiet i Oslo, musikallinjen (2002-04), Jysk Ballet Akademi (2004-06), GITIS Aarhus (Russian Academy of Theatre Art) 2004-08, Complete Vocal Institute, København 2009. Har medvirket i en række musicals i Norge, bl.a. Les Misérables (Den Nationale Scene, Bergen 2008), Miss Saigon (Bømlo Musikallaug 2009) og Spelemann på taket (Agder Teater 2010), samt i Woyzeck (2005-06), The Caretaker (2007), The Maids (2007) og Caligula (2008), alle ved Aarhus Internationall Theatre Company.

Mona Britt Nykjær

Uddannet musical performer fra Det Danske Musical Akademi i Fredericia 2003, hvor hun efterfølgende medvirkede i Tommy og Rent. Har optrådt som sanger i Wallmanns Saloner, og derudover medvirket i Sommer i Tyrol (Herning), Oliver! (Tivoli), Chess (Herning), Skønheden og Udyret (Varde), i Holbæk Teaters Nytårsshow 2009 og i Schou-Tur Revyen i flere omgange.

Amy Nordqvist

Uddannet fra Balettakademien, Stockholm (1998-2000) og Performing Arts School i Göteborg (2001-04). Har medvirket bl.a. i Fiddler on the Roof (1001) på Teater Bristol i Stockholm, Cats (2007-08) på Nöjesteatern, Malmö og Dalhalla, Rättvik, og senest i High School Musical (2008-09) på Göta Lejon i Stockholm og Nöjesteatern i Malmö. Var i efteråret 2009 med i Les Misérables på Det Ny Teater og i 2010 med i Mary Poppins.

Christina Elisabeth Mørkøre

Diplomeksamen fra Det Danske Musicalakademi 2006, og MA i Performance, Musical Theatre Option fra Mountview Academy of Theatre Arts, London 2008. Har bl.a. medvirket i Tommy, Annie, Spillemand på en Tagryg (alle på Fredericia Teater), Atlantis (Vejle Musikteater/Musikhuset Aarhus), The Wild Party (Gladsaxe Ny Teater), Jukebox (Det Kgl. Teater), Sweeney Todd (Odense Teater), Steam (Edinburgh Fringe) og Chess (MusicalDanmark og In Concert i Royal Albert Hall, London).

Ditte Meisler

Uddannet musicalperformer fra solistoverbygningen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia 2007. Har medvirket i bl.a. The Full Monty (2006), Les Misérables (2007) og Sommer i Tyrol (2010), alle på NørregadeTeatret, Mit eventyr (Gladsaxe Teater 2005-06), Jesus Christ Superstar (Folketeatret.dk 2007-08) og Chess (bl.a. i Tivoli 2009 samt på turné for MusicalDanmark 2010).

Martin Loft

Uddannet hos Gunna Knudsen (Århus), Vagn Thordal (København) og Ian Adam (London). Siden sin debut i Les Misérables på Østre Gasværk i 1993 har han medvirket i en lang række store musicalopsætninger, bl.a. Atlantis, Chess, Miss Saigon, Company, Cyrano, Demokraten, Martin Guerre, Little Shop of Horrors, Blodbrødre, The Sound of Music, Skatteøen og Lyset over Skagen. Har i 2010 lavet Schou-Tur Revy i to omgange. På Det Ny Teater har Martin senest medvirket i Les Misérables.

Kasper Le Fevre

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2003. Debuterede i Rossen og Rønnows opsætning af Les Misérables i Musikhuset Aarhus og på turné. Spillede Sonny i Vejle Musikteater og Musikhuset Aarhus' opsætning af Grease, en rolle der indbragte ham en Reumert Talentpris i 2005. Har derudover  bl.a. medvirket i Rent, West Side Story, Annie og Spillemand på en Tagryg, samt i uropførelsen af musicalen Steam på George Square Theatre i Edinburgh. Er medlem af comedy gruppen Specialklassen, som var en af de helt store publikumssucceser ved Zulu Comedy Festival i 2010. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Les Misérables.

Mette Ladekarl

Uddannet fra Det Danske Musical Akademi 2006. Debuterede i Mød mig på Cassiopeia på Nørrebros Teater (2007) og medvirkede siden i genopsætningen på Gladsaxe Ny Teater (2009). Har derudover medvirket i turnéforestillingen Lyset over Skagen (2007), samt i Musikteatret Holstebros opsætninger af Les Misérables (2008), Baronessen fra Benzintanken (2008) og The Producers (2009).

Caroline Glomnes Johansen

Uddannet fra Balettlinjen på Fagerborg Gymnasium i Oslo 2006 samt Musikallinjen på Balett- akademien i Göteborg 2009. Har medvirket i The Producers på Lorensbergteatern i Göteborg (2009) og på Slagthuset i Malmö (2010), i I Love You Because på Artisten (2010) samt Vita Hästen på Gunneboslott (2010), begge i Göteborg. På Det Ny Teater har Caroline tidligere medvirket i Mary Poppins. 

Richard Gräntz

Uddannet fra Balettakademiens Musikalutbilldning i Göteborg 2001-04. Spillede i 2008 rollen som Enjolras i Les Misérables på Den Nationale Scene i Bergen. På Det Ny Teater har han tidligere medvirket i Mary Poppins (2009-10), Les Misérables (2009), The King and I (2008) og Beauty and the Beast (2007). I Sverige har han medvirket i Footloose, A Chorus Line, La Cage aux Folles og været showdanser på Wallmans, ligesom han også har været showdanser på Gran Canaria.

Gaute Grimeland

Uddannet danser fra Norge. Har arbejdet med dansekompagnier som Carte Blanche i Norge, Östgötabaletten i Sverige samt Nyt Dansk Danseteater og Granhøj Dans i Danmark. Har desuden medvirket i bl.a. West Side Story (Oslo), Dødens Triumf (Østre Gasværk), My Fair Lady (turné i Danmark) og Oliver! i Tivoli. Medvirkede som bl.a. Neleus i Mary Poppins på Det Ny Teater.

Jonas Christensen

Uddannet på Performing Arts School, Göteborg 2003-06. Medvirkede i 2002 i Sondheims Assassins i Væksthuset ved Gladsaxe Teater, har medvirket i revyer og været sangsolist på et krydstogtsskib. Har spillet Eddie i Camp Horror på Cockpit Theatre, London, og senest medvirket i Mary Poppins på Det Ny Teater 2009-10.

Hayley Franks Høier

Koreograf
Uddannet på Elmhurst Ballet School og English National Ballet School. På Det Ny Teater var hun swing og dansekaptajn i The Phantom of the Opera og Cats, koreografassistent på Beauty and the Beast, The Producers, Chicago, The King and I, genopsætning af The Phantom of the Opera, Les Misérables, Mary Poppins og Wicked. Hayley har endvidere koreograferet Les Misérables, La Cage Aux Folles og The Producers for Nørregade Teatret i Maribo.

Steen Springborg

Præsident Roosevelt, Instruktørassistent

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og har medvirket i talrige forestillinger på de københavnske teatre, bl.a. Scrooge i Et Juleeventyr på Folketeatret 2005/06/07 og Roger de Bris i The Producers på Det Ny Teater i 2006, og han spillede allerede i 2000 samt i Det Ny Teaters efterfølgende opsætninger Monsieur Firmin i The Phantom of the Opera. Har derudover her på teatret spillet rollen som kroejeren Thénardier i Les Misérables (2009), George Banks i Mary Poppins (2010) og senest Troldmanden i Wicked. På Det Kgl. Teater medvirkede Steen i Alverdens Rigdomme (2010).  

Per Engström

Musikalsk indstudering
Diplomeksamen fra Musikhögskolan i Stockholm (med kantor- og organisteksamen i 1978 og orkester- og kordirigenteksamen i 1982). Har været ansat ved Malmö Stadsteater, operaen i Göteborg samt Oscars Teatern i Stockholm, hvor han bl.a. dirigerede The Phantom of the Opera 1989-95. På Det Ny Teater har han dirigeret The Phantom of the Opera, Cats, The Producers, Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables, Mary Poppins og Wicked, i Sverige Mozarts Tryllefløjten, Nicolais opera De Lystige Koner i Windsor og senest Some Like It Hot, Miss Saigon og Nine. Per Engström har desuden gæstedirigeret hos de fleste svenske symfoniorkestre.

Dirk Hofacker

Scenograf og kostumedesigner
Født i Wiesbaden 1965 og uddannet på Anthroposophic Academie of Fine Arts i Bonn. Dirk har i samarbejde med designeren Michael Scott designet mere end 35 produktioner til bl.a. The MET i New York, Téatro Colón i Buenos Aires, Arena de Verona, Bayerischer Staatsoper, Téatro Real Madrid osv. Sideløbende har han udviklet sin egen karriere og har i en årrække arbejdet fast som scenograf for Ballet de l’Opera de Nice og Operahuset i Bergen.    

Asger Pedersen

Oversætter
Asger Pedersen er født i Kolding 1934 og uddannet organist, oboist og dirigent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har virket som organist ved Mørkhøj Kirke 1960-82, og derefter som domorganist i Viborg 1982-2004. Ud over sin komponist- og koncertvirksomhed har Asger Pedersen oversat skuespil, operaer og musicals til såvel teatre som radio og tv. Han var sangskriver og medforfatter på de klassiske tv-julekalendere Vinterbyøster 1973 og Jullerup Færgeby 1974, og tillige forfatter, komponist og akkompagnatør for Ingrid og Lillebror 1972-76.  

Ole Thestrup

Oliver “Daddy” Warbucks
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhur Teater 1973-76. Fortsatte på Aarhus Teater, hvor han bl.a. medvirkede i flere musicals. Ansat i 1980 på Det Kgl. Teater, hvor han bl.a. havde roller i Hamlet, Don Ranudo, Erasmus Montanus og Jeppe på Bjerget. Har siden midt-1980erne været freelance skuespiller og haft roller på bl.a. Gladsaxe Teater, Folketeatret, Betty Nansen og Det Ny Teater. I 2006 medvirkede han i The Producers her på teatret, og senest i Bob Dylan Teaterkoncert på Østre Gasværk. Har derudover medvirket i talrige film, bl.a. Blinkende Lygter. 

Ditte Gråbøl

Miss Hannigan
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1981-84. I årene 1984-90 havde hun engagement ved Aalborg Teater, hvor hun fik sit gennembrud som komisk skuespillerinde. Var i perioden 1990-95 fast tilknyttet Det Kgl. Teater, hvor hun bl.a. medvirkede i Købmanden fra Venedig og Den Stundesløse. Fik i 1990 et stort gennembrud på TV som den hostende læserbrevsskribent med ”Jeg synes, det er for dårligt” i satireprogrammet ”Den gode, den onde og den virk’li sjove”. Har medvirket i talrige danske revyer og film og modtog i 2004 en Bodil for bedste kvindelige birolle i filmen ”Lykkevej”.

Anne Suppli


Grace Farrell
Har siden 1990 medvirket i en række musicals og operetter og fik sin hovedrolledebut som Sandy i Grease på Odense Teater (1995). Siden fulgte talrige roller i musicals, bl.a. City of Angels (Odense Teater), Fame (Odense og Aarhus Teatre), Stairways to Heaven (Ålborg Teater og Folketeatret), Matador (Det Kgl. Teater), Et solstrejf i en Vandpyt (Glassalen, Tivoli) og hovedrollen som Dorothy i The Wiz på Folketeatret. På Det Ny Teater har Anne  tidligere medvirket i Crazy for You, West Side Story, The Producers, Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables og Wicked, og desuden spillet hovedroller i Crazy for You, West Side Story og titelrollen i Mary Poppins.

Tomas Ambt Kofod


Rooster
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og derefter ansat på Svalegangen i Aarhus. Har spillet Jesus Christ i filmen The Testament i Utah, USA, iscenesat af Oscar-vinderen Keith Merrill. Har medvirket som Nick Piazza i Fame på Aarhus og Odense Teatre, som Chris i Miss Saigon på Aarhus Teater og som Danny i Grease i Musikhuset Aarhus/Musikteatret Vejle. Har spillet Raoul i samtlige opsætninger af The Phantom of the Opera på Det Ny Teater, foruden Monsieur D’Arque/Udyret i Skønheden og Udyret og Lun Tha i The King and I, ligeledes på Det Ny Teater. Senest alternerede han i rollen som Jean Valjean i Les Misérables her på teatret.

Julie Steincke


Lily
Uddannet fra The Italia Conti Academy Of Theatre Arts i London. Var derefter med i adskillige West End musicals, bl.a. Oliver og The Phantom of the Opera. Havde hovedrollen i Fosse på den engelske europaturné. Julie debuterede i Danmark i rollen som Ulla i The Producers på Det Ny Teater, som hun modtog Marguerite Viby prisen for. Herefter spillede hun Velma Kelly i Chicago på Det Ny Teater, og i 2008 var hun dommer i Talent 2008 på DR. Julie spillede derefter rollen som Sally Bowles med Fredericia Teater på danmarksturné og var Ariel i Disneys Den lille Havfrue på Holstebro Teater og turné landet rundt.

Kim Hammelsvang Henriksen


Bert Healy
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2006. Debuterede som Jasja i Tjekhovs Kirsebærhaven på Odense Teater, hvor han desuden har medvirket i flere forestillinger. Har bl.a. spillet Pilatus i Jesus Christ Superstar på Folketeatret og haft roller på Det Danske Teater, Husets Teater, Fredericia Teater, Momentum samt i revyer og kabareter. Spillede på Det Ny Teater Monsieur Reyer i The Phantom of the Opera og har efterfølgende kunnet opleves her i 2009 i Les Misérables, først i rollen som Grantaire og senere som kroværten Thénardier, som Robertson Ay i Mary Poppins, og senest som Boq i Wicked.

Martin Loft


Drake
Uddannet hos Gunna Knudsen (Aarhus), Vagn Thordal (København) og Ian Adam (London). Siden sin debut i Les Misérables på Østre Gasværk i 1993 har han medvirket i en lang række store musicalopsætninger, bl.a. Atlantis, Chess, Miss Saigon, Company, Cyrano, Demokraten, Martin Guerre, Little Shop of Horrors, Blodbrødre, The Sound of Music, Skatteøen og Lyset over Skagen. Har i 2010 lavet Schou-Tur Revy i to omgange. På Det Ny Teater har Martin tidligere medvirket i Les Misérables og Wicked.

Joel Brekke


Mr. Bundles, Artie, tjener, herre, Fred McCracken og Wakky
Uddannet fra The Urdang Academy, London i 2004, Malmö Musical Academy samt The Commedia School i København. Har bl.a. spillet Mungojerrie i Cats 2007-08, og Eugene i Grease 2006-07, samt medvirket i Annie, alt sammen på Nöjesteatern i Malmö. Medvirkede i Chicago på Det Ny Teater i 2008, i Mary Poppins i 2009-2010 og senest i Wicked.

Kristine Yde Eriksen


Mary, stuepige, dame, Boylan Sister
Uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi (2008) og danser fra Dansestudiet Aarhus (2005). Debuterede i titelrollen i musicalen Nikki på Theater Casino Zug i Schweiz. Har medvirket i Mirakel på Det Kgl. Teater, spillet titelrollen i Thoroughly Modern Millie og sunget Liesl i The Sound of Music, begge på Fredericia Teater. På Det Ny Teater har Kristine tidligere medvirket i The King and I (2008), Les Misérables (2009) og Mary Poppins (2010). Kunne senest opleves i rollen som datteren Sofie i Mamma Mia i Tivolis Koncertsal.

Kristian Jensen

Mr. Bundles' assistent, Eddie, tjener, herre, piccolo, Louis Howe
Er indtil juni 2012 under uddannelse på Det Danske Musicalakademi og har i det forløb medvirket i showcase-forestillingerne Cabaret, The Witches of Eastwick og The Drowsy Chaperone. Spillede i 2008 rollen som Lefou i Beauty and the Beast i Herning Kongrescenter.

Anaïs Lueken


Hooverville-borger, Annette, stjerne, Boylan Sister
Er uddannet i musical ved Folkwang Universität der Künste i Essen, Tyskland. Har medvirket i Spillemand på en tagryg på Fredericia Teater og turné (2007), Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater og turné (2009) og derudover haft roller på adskillige tyske teatre og i festspil. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Chicago i såvel 2007 som 2008, og hun spillede rollen som Nessarose i Wicked.  

Henrik Lund

Hundefanger, Ira, tjener, cowboy, lydeffektmand, finansminister Morganthau
Uddannet på Holberg Skolens Musical-linje (1996-97), Danseværkstedet (1997-98) og Ramberg School of Ballet and Contemporary Dance (1999-2002). Debuterede på Privat Teatret i Bugsy Malone (1996). Medvirkede i Annie Get Your Gun på Folketeatret (2004), og har på Det Ny Teater medvirket i Beauty and the Beast (2005), the Producers (2006), Chicago (2007), The King and I (2008) og Mary Poppins (2010).  Medvirkede ved Alvin Ailey American Dance Theaters seneste gæstespil i København (2009).

Johannes Nymark

Overbetjent Ward, tjener, skopudser, udenrigsminister Hull
Uddannet fra Broadway Dance Center i New York 2006 og Det Danske Musicalakademi 2006-09. Har på Aarhus Teater medvirket i Peter Pan (1998) og De lystige koner i Windsor (1999), på Fredericia Teater i High School Musical (2008), samt spillet Otto i Spring Awakening på Aalborg Teater (2009). Medvirkede på Det Ny Teater i efteråret 2009 i Les Misérables i rollen som Marius og i 2010 i Mary Poppins.  

Camille-Cathrine Rommedahl

Hooverville-borger, dame, Camille, Boylan Sister, sekretær
Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2005. Har bl.a. medvirket i Jesus Christ Superstar på Folketeatret.dk (2007-08), High School Musical og High School Musical 2 på Fredericia Teater (2008 og 2010), samt Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater (2009). På Det Ny Teater har Camille-Cathrine tidligere medvirket i The Producers (2006), i Skønheden og Udyret (2007), i Mary Poppins (2010) og i Wicked (2011).  

Elise Ruusunen

Hooverville-borger, tjenestepige, dame, sekretær
Er studerende ved Det Danske Musicalakademi (2009-12) og har i sin studietid været en del af showcase-forestillingerne Chicago og The Witches of Eastwick på Fredericia Teater. Elise fik sin professionelle debut i Cabaret (2010).  

Ulla Sell

Mrs. Pugh, Sophie, dame
Opvokset i kunstnerfamilie og privat uddannet som skuespiller og operasanger hos bl.a. Søren Weiss, Susanne Eken og Ian Adam. Fik sit første sanger- og skuespillerengagement på Det Ny Teater i The Phantom of the Opera i 2003, og senere fulgte roller i Skønheden og Udyret (2005) og The Producers (2006) på Det Ny Teater. Medvirkede derefter i Oliver! i Tivoli, samt i flere operaer og musikteaterforestillinger på Malmö Opera. Havde i 2010 rollen som Fugledamen og senere Miss Andrews i Mary Poppins på Det Ny Teater.

Maria Kiens Steenbøl

Uddannet danser på Stepz i København 2000. Medvirkede i Cirkusrevyen i 2005, har spillet kabaret i San Remo, Italien og medvirket i Cirkus Charivari i Madrid. Har endvidere medvirket i tv-produktioner som bl.a. Showtime og Melodi Grand Prix. Maria var med i The Producers på Nørregade Teatret (2009). og har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Chicago, The King and I og Mary Poppins.

Kristian Studsgaard

Uddannet 1997 fra The London Studio Centre, hvor han modtog The Piers Flint-Shipman Drama Award. Har medvirket i adskillige forestillinger såvel i Danmark som i udlandet, herhjemme bl.a. i Mit Eventyr (Gladsaxe Teater), The Sound of Music og High School Musical (Fredericia Teater), Mirakel (Det Kgl. Teater), Mød mig på Cassiopeia (Nørrebros Teater og Gladsaxe Ny Teater), La Cage aux Folles og The Producers (Nørregade Teater), My Fair Lady (Aarhus Musikhus) samt  Cirkusrevyen 2007. Spillede såvel i sæson 2009-10 rollen som Bert i Mary Poppins på Det Ny Teater.

Kristian Studsgaard

Uddannet 1997 fra The London Studio Centre, hvor han modtog The Piers Flint-Shipman Drama Award. Har medvirket i adskillige forestillinger såvel i Danmark som i udlandet, herhjemme bl.a. i Mit Eventyr (Gladsaxe Teater), The Sound of Music og High School Musical (Fredericia Teater), Mirakel (Det Kgl. Teater), Mød mig på Cassiopeia (Nørrebros Teater og Gladsaxe Ny Teater), La Cage aux Folles og The Producers (Nørregade Teater), My Fair Lady (Aarhus Musikhus) samt  Cirkusrevyen 2007. Spillede såvel i sæson 2009-10 rollen som Bert i Mary Poppins på Det Ny Teater.

Randi Winther

Mrs. Greer, Peggy, Salvation Army officer, arbejdsminister Perkins
Selvlært skuespiller,der siden 1992 har medvirket i talrige musicalforestillinger på bl.a.Østre Gasværk(Atlantis og Miss Saigon), Odense Teater (Nine, Little Shop of Horrors og Pinocchio), Aarhus Teater (Piraterne fra Penzance), Nørrebros Teater (Nørden og nisserne og Honk) og senest på Fredericia Teater, hvor hun i 2009 spillede fru Schmidt i The Sound of Music. Har desuden medvirket i revy, cabaret, film og tv.

Henrik Silas B. Winther

Swing
Uddannet på Teaterskolen Holberg/Brenaa (1997-99), Danseværkstedets grunduddannelse ved Martha Gardner (2000-01) og Millennium Dance 2000 i London (2001-03). Har medvirket i ensemblet i talrige musicals over hele landet og siden 2008 været i Cirkusrevyens ballet. Har tidligere medvirket i Chicago og The King and I på Det Ny Teater, og senest i Mamma Mia i Tivoli.

Anna Aunbirk

Annie
Er 13 år og går i 8. klasse på Engelsborgskolen.

 

Mira Andrea Balloli

Annie
Er 12 år og går i 6. klasse på Øster Farimagsgades Skole.

 

Clara Rugaard-Larsen

Annie
Er 13 år og går i 8. klasse på Rygaards Skole.

 

Josephine Stenberg Ellefsen

Duffy
Er 14 år og går i 7. klasse på Sengeløse Skole.

 

Regitze Ingleby

Duffy
Er 13 år og går i 7. klasse på Asgaard Skole.

 

Mathilde B. Kaysen

Duffy
Er 13 år og går i 7. klasse på Sankt Annæ Gymnasium.

 

Pernille Nissen Bonnesen

July
Er 11 år og går i 6. klasse på Skovgårdsskolen.

 

Caroline Bruun Ibsen

July
Er 11 år og går i 5. klasse på Allerslev Skole.

 

Line Lindersson

July
Er 13 år og går i 7. klasse på Johannesskolen.

 

Mia Aunbirk

Kate
Er 10 år og går i 4. klasse på Engelsborgskolen.

 

Rigmor Marie Glipstrup

Kate
Er 9 år og går i 3. klasse på Helsingør byskole.

 

Laura Wendel Nielsen Thygesen

Kate
Er 9 år og går i 3. klasse på Trongårdsskolen.

 

Julie Vangaa Knudsen

Molly
Er 7 år og går i 2. klasse på Capionskolen.

 

Merle Sjöstrand

Molly
Er 6 år og går i 0. klasse på Herlev Skole, Eng-afd.

 

Olivia Chanel Nielsen

Molly
Er 8 år og går i 3. klasse på Lundehus Skolen.

 

Shannon Sophie Damgaard

Pepper
Er 8 år og går i 2. klasse på Rygaards Skole.

 

Laura Eskesen

Pepper
Er 9 år og går i 4. klasse på Sankt Annæ Gymnasium og Sangskole.

 

Madeleine Steenberg Williams

Pepper
Er 8 år og går i 2. klasse på Bagsværd Kostskole.

 

Emilia Rambeck Foldgast

Tessie
Er 12 år og går i 5. klasse på Landsgrav Friskole.

 

Natasha Jessen

Tessie
Er 11 år og går i 5. klasse på Rødovre Skole.

 

Sofie Emma Lohmann

Tessie
Er 11 år og går i 5. klasse på Rødovre Skole.

 

Sandy

Lina, 3 år
Lina, 3 år
Ascha, 3½ år

Hunde trænet af Elin Bjartmarz.