premiere reportage

cole porters største hits

Til sitzproben mødtes de 28 sangere og 14 musikere hinanden for første gang. Musikken i Anything Goes er en perlerække af Cole Porters største hits: I Get A Kick Out of You, You’re The Top, It’s De-Lovely, Buddy Beware, Anything Goes og mange flere.

fest farver og forrygende dansenumre

årets største og festligste musical

De knap 30 medvirkende i Anything Goes har nu prøvet i tre uger. Her fortæller Preben Kristensen og Silas Holst om arbejdet. 

Bevæg dig rundt i scenografi-modellen

Brug musen og bevæg dig rundt i scenografi-modellen. I denne 360 graders video kan du opleve Paul Farnsworth fortælle om den banebrydende scenografi, hvori der indgår hele fire drejescener. I videoen fra modellen kan du selv panorere rundt, næsten som at være der selv.

Video fra de første prøver

Silas Holst på skræddersalen

Her skal flirtes, danses og grines. Anything Goes bliver en stor fest – og du er selvfølgelig inviteret! Genopdag Cole Porters musik i den klassiske musicalkomedie. Bliv forført af step-dansende sømænd, et stjernecast og maser af romantik.

Preben Kristensen - En festlig gangster

Preben Kristensen skal spille samfundets fjende nummer 13 - Moonface Martin - i musicalkomedien Anything Goes. Forklædt som præst gemmer han sig ombord på luksuslineren S.S. American. Hop med ombord, og se om det lykkes for Moonface Martin at komme til tops på gangster-ranglisten.

Instruktør Thomas Bendixen fortæller om Anything Goes

Kostumerne

Stolt håndværk, opfindsomhed og masser, masser af stof. Her får du et indblik i arbejdet med kostumerne. Fortalt af scenograf og kostumedesigner Paul Farnsworth.

Paul Farnsworth om scenografien til Anything Goes

Koreograf Bill Deamer fortæller om Anything Goes

Trailer for forestillingen