Musik og sangteksterGEORGE og IRA GERSHWIN
ManuskriptKEN LUDWIG
IscenesættelseMICHAEL LINDVAD og THOMAS BENDIXEN
KoreografiLISA KENT, genskabt af HAYLEY FRANKS HØIER
Musikalsk indstuderingPER ENGSTRÖM
ScenografiTHE CRAZY COMPANY
LysdesignKASPER BLICHER BEKNES
LyddesignTHOMAS FRITSCHE
Oversættelse, dialogKLAUS LYNGGAARD
Oversættelse, sangteksterFINI HØSTRUP
Oversættelser revideret afKAREN HOFFMANN

Medvirkende

Bobby ChildSILAS HOLST
Polly BakerJULIE STEINCKE
Irene RothCAMILLE-CATHRINE ROMMEDAHL
Bela ZanglerTOMAS AMBT KOFOD
Lank HawkinsMADS M NIELSEN
Lottie ChildULLA SELL
Patricia FodorRANDI WINTHER
Eugene FodorKRISTIAN JENSEN
Everett BakerFLEMMING SØRENSEN

Orkester

Reed 1PELLE FRIDELL
Reed 2NICOLAI SCHULTZ
Reed 3ANDERS GAARDMAND
Reed 4THOMAS LARSEN
Trompet 1JENS GOTHOLDT
Trompet 2UFFE FOGTMANN
Trombone 1/TubaIAN PRICE
Trombone 2/TubaKIM AAGAARD
GuitarTHOMAS MAINTZ
BasHENRIK SIMONSEN
Percussion 1TIMOTHY LUTTE
Percussion 2ANDREW CHOLVAT
Keyboard 1JAKOB LINDBIRK
Keyboard 2KLAVS LEWINSKY

Ret til ændringer forbeholdes.

Michael Lindvad

Iscenesættelse
Uddannet fra Privatteatrenes elevskole og har haft en lang række opgaver inden for teater, radio og tv. I en årrække tilknyttet Teatret ved Sorte Helst som medstifter og leder. Har turneret med Det Danske Teater i Maria Stuart. På Det Ny Teater var han Jamie i My Fair Lady og butleren Franz i The Sound of Music, og han har derudover på Det Ny Teater været resident director på The Producers, Beauty and the Beast, Chicago, Les Misérables og Wicked. I 2010 var Michael Lindvad både resident director og spillede rollerne som Admiral Book og Bankdirektøren i Mary Poppins, ligesom han senest var resident director på Singin’ In The Rain og samtidig spillede rollen som R.F. Simpson.

Thomas Bendixen

Iscenesættelse
Instruktør- og skuespilleruddannet fra Aarhus Teater 1997, hvor han samme år debuterede som skuespiller i hovedrollen som Bobby i Crazy For You, en co-produktion med Det Ny Teater, som opførte Crazy For You i 1998. Derefter fulgte rollen som Riff i West Side Story på Det Ny Teater samt en lang række roller på især Det Kgl. Teater og Mammutteatret, inden Thomas i 2003 debuterede som instruktør med Manden Der Vendte Tilbage på Mammutteatret. Siden har Thomas fortrinsvist virket som instruktør, i øjeblikket af Faderen på Det Kgl. Teater sideløbende med Crazy For You, den samme forestilling han selv debuterede i.

Per Engström

Musikalsk indstudering
På Det Ny Teater har Per dirigeret samtlige opsætninger af The Phantom of the Opera, samt Cats, The Producers, Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables, Mary Poppins, Wicked, Annie, Singin’ in the Rain og senest Love Never Dies. Han har diplomeksamen fra Musikhögskolan i Stockholm (med kantor- og organisteksamen i 1978 og orkester- og kordirigenteksamen i 1982). Har været ansat ved Malmö Stadsteater, operaen i Göteborg samt Oscars Teatern i Stockholm, hvor han bl.a. dirigerede The Phantom of the Opera 1989-95. I Sverige har han derudover dirigeret Mozarts Tryllefløjte, Nicolais opera De Lystige Koner i Windsor og senest Some Like It Hot, Miss Saigon og Nine. Per Engström har desuden gæstedirigeret hos de fleste svenske symfoniorkestre og flere gange hos Odense Symfoniorkester.

Lisa Kent

Original koreografi

Uddannet fra The Bush Davies School, UK. Har instrueret og koreograferet i flere lande, og Singin’ in the Rain er hendes 16. produktion i Danmark. Af West End-produktioner i London kan bl.a. nævnes Edna the Spectacle på Haymarket Theatre, The Music Man, A Funny Thing Happened on the Way to the Forum, Kiss Me Kate med New Shakespeare Company, Regents Park Open Air Theatre, og forestillinger i Shakespeare’s Globe Theatre, also Scrooge at the London Palladium. Hun har endvidere i Norge iscenesat og koreograferet Miss Saigon, Oliver, og på Den Nationale Scene i Bergen,  Les Misérables og La Cage aux Folles. Adskillige forestillinger på Aarhus Teater, bl.a. Miss Saigon og Pirates of Penzance, samt Me and My Girl på Nørrebros Teater. For Det Ny Teater har Lisa Kent tidligere iscenesat og koreograferet Crazy for You, Skønheden og Udyret, The Producers, The King and I, Les Misérables, Mary Poppins, Wicked og Singin’ In The Rain.

Hayley Franks Høier

Genskabelse af koreografi
Uddannet på Elmhurst Ballet School og English National Ballet School. På Det Ny Teater var hun swing og dansekaptajn i The Phantom of the Opera og Cats, koreografassistent på Beauty and the Beast, The Producers, Chicago, The King and I, genopsætningen af The Phantom of the Opera, Les Misérables, Mary Poppins og Wicked. Hayley har endvidere koreograferet Les Misérables, La Cage Aux Folle, The Producers, Sommer i Tyrol, Sunset Boulevard og Cyrano for Nørregade Teatret i Maribo og Annie for Det Ny Teater. På Singin’ in the Rain var hun instruktørassistent, og på Crazy For You har Hayley genskabt Lisa Kents oprindelige koreografi. Inden Hayley kom til Det Ny Teater, medvirkede hun i The Phantom of the Opera i Basel, Schweiz, samt i The Phantom of the Opera på britisk turné.

Silas Holst

Bobby Child
Blev i 2004 danmarksmester i latinamerikansk dans for professionelle. Uddannet danselærer fra De Danske Danseskoler 2005. Har medvirket i musicals, bl.a. West Side Story på Fredericia Teater og den danske opsætning af Mamma Mia, i filmen ”Askepop – The Movie” og i Cirkusrevyen 2006 og 2007. Er siden 2008 især kendt fra Vild Med Dans på TV2, hvor han har ført flere dansepartnere frem til førstepladsen. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i The Producers, Chicago og The King and I.

Julie Steincke

Polly Baker
Uddannet fra Italia Conti Academy of Theatre Arts i London. Derefter med i ensemblet i West End-musicalen Oliver og i to år Madame Giry i Phantom Of The Opera på turné i England. Havde hovedrollen som Cherries i musicalen Fosse på Europaturné og fik sit gennembrud herhjemme som Ulla i The Producers på Det Ny Teater i 2006. Havde derefter rollen som Velma i Chicago i 2007 og som Lily i Annie i 2011 på Det Ny Teater. Har spillet Sally Bowles i Cabaret på Borreby Teater og danmarksturné, Ariel i Den Lille Havfrue på turné, og senest medvirket i Grease, Crazy Christmas Cabaret og Shrek.

Camille-Cathrine Rommedahl

Irene Roth
Har på Det Ny Teater tidligere spillet rollen som Belle i Skønheden og Udyret 2007 samt medvirket i The Producers 2006, i Mary Poppins 2010 og i Wicked 2011, hvor hun var understudy for Glinda, i Annie 2011, i Singin’ in the Rain som Lina Lamont samt i Love Never Dies, hvor hun havde rollen som Meg Giry. Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2005. Camille har derudover spillet Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar på Folketeatret 2007-08, Sharpay Evans i High School Musical 1+2 på Fredericia Teater og landsdækkende turné 2008 og 2010, og medvirket i Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater 2009.

Tomas Ambt Kofod

Bela Zangler
Tomas har på Det Ny Teater senest spillet Fantomet i Love Never Dies, og derudover Raoul i The Phantom of the Opera, Monsieur D’Arque/Udyret i Skønheden og Udyret og Lun Tha i The King and I. Han alternerede i rollen som Jean Valjean i Les Misérables og spillede rollen som Rooster i Annie her på teatret. Han er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Tomas har derudover spillet Jesus Christ i filmen The Testament i Utah, USA, iscenesat af Oscar-vinderen Keith Merrill, og medvirket som Nick Piazza i Fame på Aarhus og Odense teatre, som Chris i Miss Saigon på Aarhus Teater og som Danny i Grease på Musikhuset Aarhus/Musikteatret Vejle.

Mads M Nielsen

Lank Hawkins
Skuespiller- og instruktøruddannet fra Aarhus Teater 1994. Spillefilmsdebuterede allerede som 13-årig i hovedrollen i Drengen Som Forsvandt. Har medvirket i adskillige film, bl.a. Klatretøsen 2002 og Flammen og Citronen 2008, og tv-serier, bl.a. Krøniken, og lagt stemme til talrige tegnefilm. Var engageret på Det Kgl. Teater 1998-2000, hvor han bl.a. spillede Graham i Renset. Vandt en Reumert for bedste mandlige birolle som La Flesh i Den Gerrige på Odense Teater 2004. I 2007 instruerede han TV-serien Gu’skelov Du Kom, der vandt en pris som årets underholdningsprogram. Modtog i 2011 Reumert-prisen for Bedste mandlige hovedrolle som Kristian Von Hornslet i Udslet Hornsleth på Teater V.

Ulla Sell

Lottie Child
Privat uddannet som skuespiller og operasanger hos bl.a. Søren Weiss, Susanne Eken og Ian Adam. Fik sit første sanger- og skuespillerengagement på Det Ny Teater i The Phantom of the Opera i 2003, og senere fulgte roller i Skønheden og Udyret 2005 og The Producers 2006 på Det Ny Teater. Medvirkede derefter i Oliver! i Tivoli, samt i flere operaer og musikteaterforestillinger på Malmö Opera. Havde i 2010 rollen som Fugledamen og senere Miss Andrews i Mary Poppins på Det Ny Teater, hvor hun også har medvirket i Wicked, i Annie, i Singin' in the Rain og senest i Love Never Dies.

Randi Winther

Patricia Fodor
Autodidakt skuespiller, der siden 1992 har medvirket i talrige musicalforestillinger, på Det Ny Teater senest i Love Never Dies samt Annie, og derudover på bl.a. Østre Gasværk (Atlantis og Miss Saigon), Odense Teater (Nine, Little Shop of Horrors og Pinocchio), Aarhus Teater (Piraterne fra Penzance), Nørrebros Teater (Nørden og nisserne og Honk) og Fredericia Teater, hvor hun i 2009 spillede fru Schmidt i The Sound of Music. Har desuden medvirket i revy, cabaret, film og tv.

Kristian Jensen

Eugene Fodor
Færdiguddannet fra Det Danske Musicalakademi i juni 2012. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Love Never Dies som Squelch og i Annie (2011). Kristian medvirkede i sit uddannelsesforløb i showcase-forestillingerne Chicago, The Witches of Eastwick og The Drowsy Chaperone. Spillede i 2008 rollen som LeFou i Beauty and the Beast i Herning Kongrescenter og i 2010 rollen som Hans i Cabaret på Fredericia Teater.

Flemming Sørensen

Everett Baker
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1972. Karrieren har bl.a. omfattet årelange ansættelser hos såvel Aarhus Teater som Aalborg Teater. I København har Flemming medvirket i en lang række forestillinger, især på Folketeatret i bl.a. Indenfor Murene, Nøddebo Præstegaard, Skatteøen og Anne Franks Dagbog, på Privat Teatret, på Gladsaxe Teater og senest på Det Kgl. Teater i Den Gamle Dame Besøger Byen. I TV-serien Livvagterne spillede han rollen som journalisten Kærn, og i Borgen kunne han opleves som Bjørn Marrot.

Anne Suppli

Tessie
Har siden 1990 medvirket i en række musicals og operetter og fik sin hovedrolledebut som Sandy i Grease på Odense Teater (1995). Siden fulgte talrige roller i musicals, bl.a. City of Angels (Odense Teater), Fame (Odense og Aarhus Teatre), Stairways to Heaven (Ålborg Teater og Folketeatret), Matador (Det Kgl. Teater), Et solstrejf i en Vandpyt (Glassalen, Tivoli) og hovedrollen som Dorothy i The Wiz på Folketeatret. På Det Ny Teater har Anne tidligere medvirket i The Producers, Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables, Wicked og Love Never Dies, og desuden spillet hovedroller i West Side Story og Annie, samt titelrollen i Mary Poppins.

Kristine Marie Brendstrup

Patsy
Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2006-09. Har bl.a. sunget Kisselinke i Maskerade på Aalborg Teater (2009), Peaches i High School Musical 2 på Fredericia Teater og Turné (2010), medvirkede i My Fair Lady på Det Kongelige Teater (2011) og spillede Nathalie i Next to Normal på Nørrebro Teater (2012). Medvirkede i sidste sæson i Love Never Dies på Det Ny Teater.

Lisa Agby

Susie
Uddannet på Stora Teaterns Balettskola i Göteborg 1990-93, Svenska Balettskolan i Göteborg 1993-96, Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm 1996-2000, Fundacion Christina Heeren de Arte Flamenco, Sevilla 2000 og Rotterdam’s Dance Academy 2001. Har danset i flere danseensembler og medvirkede i 2012 i Singin’ In The Rain på Det Ny Teater. Har derudover medvirket i bl.a. Chicago på Hålogaland Teater i Norge 2007, The Producers på NørregadeTeatret i Maribo 2009 og Guys and Dolls på GöteborgsOperan 2009-10.

Shirin Golchin

Margie
Uddannet fra Performing Arts School 2010. Shirin medvirkede før sin uddannelse i adskillige amatørforestillinger, bl.a. Miss Saigon, Annie og Lion King i Göteborg, og hun har i 2 sæsoner medvirket i forestillingen Kött på Göteborg Stadsteater. Derudover har hun i flere år været konkurrencedanser i latinamerikansk pardans.

Linda Fabricius Hultemark

Louise
Uddannet fra bl.a. Musikteaterskolan i Bjärnum, Sverige 2007-08 og Balettakademiens musikallinje Göteborg 2008-11. Har bl.a. medvirket i Göteborg Wind Orchestras "A Tribute to the Queen" (2010), Pariserliv (2010) og Sånger till en ny värld (2011), begge på Balettakademien i Göteborg. Har arbejdet som sangsolist for det tyske krydstogtsrederi Aida. Linda har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Love Never Dies.

Anete Lotus Jensen

Betsy
Show- og koreografuddannet hos Fredie Petersen Danseskole 2000-01 og har siden da været beskæftiget som danser, instruktør og koreograf. Har danset på diverse festivaler, videoer og tv -shows, bl.a. Danish Music Awards, Zulu Awards, Top of the Pops (Holland) og Eurovision Song Contest (Norge). Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Love Never Dies og på Folketeatret i Sugar, og i 2012 skabte hun og medvirkede i forestillingen Passages i Auroville, Indien.

Anaïs Lueken

Mitzi
Er uddannet i musical ved Folkwang Universität der Künste i Essen, Tyskland. Spillede Chava i Spillemand på en Tagryg på Fredericia Teater og turné 2007, Frk. Sørensen i Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater og turné 2009 og har derudover haft roller på adskillige tyske teatre og festspil. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Chicago i såvel 2007 som 2008 og spillede rollen som Nessarose i Wicked 2011. Anaïs medvirkede derudover i Annie (2011), i Singin' in the Rain (2012) og senest i Love Never Dies.

Sara Ollinen

Elaine
Uddannet fra Balettakademiens musicallinje i Göteborg 2011. Har bl.a. medvirket i Festkväll på Göteborgsoperan 2011, spillet Sandy i Grease i Kristianstad, Sverige, og medvirket i den danske opsætning af Mamma Mia. Inden Sara tog sin uddannelse, har hun medvirket i en række amatørforestillinger, i dinnershows og som danselærer.

Elise Ruusunen

Sheila
Er uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2012 og var i sin studietid en del af showcase-forestillingerne Chicago og The Witches of Eastwick på Fredericia Teater. Elise fik sin professionelle debut i Cabaret 2010 på Fredericia Teater og har senest medvirket i Young Frankenstein og Into The Woods samme sted. På Det Ny Teater medvirkede Elise i 2011 i Annie.

Martha Standal

Vera
Uddannet som klassisk balletdanser fra National Academy of Arts i Oslo 2007. Har medvirket som danser i en række musicals på Trøndelag Teater i Norge, bl.a. Cabaret, Chicago, Rock’n’Roll Wolf, Hair og Bør Børson Jr. Derudover har Martha skabt koreografi til Sweeney Todd og A Midsummer Night’s Dream, begge for RabarbraTeatret i Trondheim, Norge.

Matthew Bailey

Harry
Uddannet fra Cawthra Park Secondary School i Canada 2006, og New World School of the Arts i Miami, Florida 2011. Har bl.a. danset med Buglisi Dance Theatre i New York og Tania Perez-Salas Compania de Danza i Mexico City. I Danmark har Matthew danset på Østre Gasværk Teater i Jazz, Love and Henderson 2012 og Hair 2013.

Morten Daugaard

Jimmy
Uddannet fra Joop van der Ende Academy i Hamburg 2011. Har medvirket i Cabaret på Kiel Stadttheater, Tyskland 2011-12, A Chorus Line i Wien, Østrig 2012, og Ich War Noch Niemals In New York i Zürich, Schweiz 2012-13. Før sin uddannelse medvirkede Morten i High School Musical på Fredericia Teater, og under uddannelsen i La Cage Aux Folles i Tyskland.

Steffen Hulehøj Frederiksen

Junior
Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2007. Medvirkede på Ålborg Teater i Hair 2007 og på Fredericia Teater i West Side Story 2006. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Chicago 2007 og 2008, The King and I 2008, The Phantom of the Opera 2009, Les Misérables 2009, og senest i Mary Poppins 2010. Steffen medvirkede endvidere i Sugar på Folketeatret 2011, i Evita på Musikteatret Holstebro 2012 og i Aladdin på Fredericia Teater 2012.

Miles Hoare

Wyatt
Uddannet på Bird College i London. Har medvirket som danser/sanger på turneer i Portugal og England og på krydstogtskibe. Har tidligere medvirket i Singin’ In The Rain på Det Ny Teater. Medvirkede som danser i Tannhäuser og Carmen på Det Kongelige Teater og har medvirket som solodanser i Gift of Angels samt i ensemblet i Wicked, begge i Japan. Medvirkede i ensemblet i My Fair Lady på Det Kongelige Teater og har senest spillet rollen som Mungojerrie i Cats i Dubai.

Daniel Larsson

Mingo
Uddannet fra Balettakademien Göteborg 2000-03. Har danset med CRE8 Dance Company i flere sæsoner, og derudover bl.a. medvirket i Chicago i Norge 2008 og i La Cage aux Folles 2008 og The Producers 2009 på NørregadeTeatret i Maribo. På Det Ny Teater har Daniel tidligere medvirket i Beauty and the Beast 2005 og 2007, The Producers 2006, Singin' in the Rain 2012 og i sidste sæson i Love Never Dies.

Simon Nøiers

Pete
Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2004-07. Medvirkede i Singin’ In The Rain på Det Ny Teater 2012. Har bl.a. haft rollen som Snowboy i West Side Story 2006, Ryan Evans i High School Musical 1 2008 og Rolf i The Sound of Music 2009, alle på Fredericia Teater. Spillede i 2010 Ryan Evans i den Reumert-præmierede forestilling High School Musical 2, ligeledes på Fredericia Teater. Har derudover bl.a. spillet Oscar d’Armano i The Wild Party 2008 på Gladsaxe Ny Teater, medvirket i Mamma Mia i Tivoli og senest i Shrek i Forum 2013.

Jesper Paasch

Custus
Uddannet fra Det Danske Musicalakademi (2010). På Fredericia Teater har han medvirket i Sound of Music (2008), på Folketeatret i Skatteøen som Morgan (2009 og 2011) og som Spats i Sugar (2011), derudover i Mamma Mia i Tivoli (2010-11), i Evita på Musikteatret Holstebro (2012) og i Cyrano som Christian på NørregadeTeatret, Maribo (2012). Medvirkede i sidste sæson i Love Never Dies på Det Ny Teater.

Peter Persson

Billy
Uddannet fra Balettakademiets musicallinje i Göteborg 1996. Har medvirket i en række musicals på bl.a. Aarhus Teater (Me and My Girl, Kamelia Damen, Be Bop a Lula), Nørrebros Teater (Showboat), Det Ny Teater (bl.a. Cats og Skønheden og Udyret), Fredericia Teater (West Side Story) og Gladsaxe Ny Teater (The Wild Party). Medvirkede senest i Spamalot på Nöjesteatern Malmö og Oscarsteatern Stockholm, og i den danske opsætning af Shrek.

Jeff Schjerlund

Moose
Uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2010. På Det Ny Teater har Jeff tidligere medvirket i Wicked og Mary Poppins. Han har spillet hovedrollen i turnéudgaven af Bølle-Bob og medvirket i Skatteøen på Folketeatret, i den danske opsætning af Mamma Mia, i Grease, Elsk mig i nat og Shrek, og senest i Fredericia Teaters opsætning af Aladdin. Han lægger også stemmer til tegnefilm og har gennem de sidste 2 år været assisterende koreograf for bl.a. Danish Fashion Week og Anna David.

Mark Agerskov

Sam, Swing
Uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2007. Har bl.a. medvirket i West Side Story på Fredericia Teater 2006, Troldmanden fra Oz på Odense Teater 2007, Knud den Kedelige på Folketeatret 2007, i The Producers på Nørregade Teatret 2009, Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater 2009, i balletten i Cirkusrevyen 2008 og været børneinstruktør på The Sound of Music på Fredericia Teater 2009. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Chicago, Mary Poppins, Wicked, Singin' in the Rain og Love Never Dies.