EN AF VERDENS BEDSTE MUSICALS
I EN NY OG SPEKTAKULÆR OPSÆTNING
SKABT SPECIELT TIL DET NY TEATER
MED MERE END 50 MEDVIRKENDE


Gennem Tim Rice og Andrew Lloyd Webbers blændende og sofistikerede partitur fortælles den betagende historie om ikoniske Eva Peron.

Født i fattigdom, men drevet af ambition og velsignet med karisma, blev Evita starlet som 22-årig, præsidentens elskerinde som 24-årig, landets førstedame som 27-årig, og da hun døde som 33-årig, var en udødelig myte født.

Forgudet af underklassen og foragtet af overklassen blev Evita en politisk celebrity og en af verdens mest magtfulde kvinder. Hun forførte en hel nation og efterlod sig en fascinerende politisk arv, der er enestående i det 20. århundrede.

EVITA, der er gennemkomponeret, byder på en række uforglemmelige sange, bl.a. Don't Cry For Me Argentina, Another Suitcase In Another Hall, High Flying Adored. Det Ny Teaters sceneproduktion inkluderer også You Must Love Me, det Oscar-vindende hit fra filmen Evita.

 

 

Klik nedenfor for at se flere billeder


Flere forestillingsfotos

 

 

Pressen skrev

 

Efter premieren skrev pressen bl.a.:

 

 

Charlotte Guldberg kører i den grad med klatten i hovedrollen som den tidligere argentinske præsidentfrue og folkeforfører ”Evita” i musicalen af samme navn på Det Ny Teater. Velsyngende så det brager og med den helt rigtige vægtning af denne luder/madonna-rolle, besnærer Guldberg alt og alle helt ned til bagerste sæde i salen. Kors hvor hun kan.
Denne pragtpræstation bæres oppe af Daniel Bohrs toptunede og fremragende iscenesættelse, der nærmest bobler over af overskud. Ikke mindst fordi Bohr vrider denne konceptmusical til det yderste. Det har givet mulighed for at lægge nye og mere psykologiske lag på, og resultatet sidder lige i øjet.
Børsen

 

 

Skøgens triumf: Guldberg imponerer som Evita
På scenen i Det Ny Teater flyder det med guld. Guldberg – med fornavnet Charlotte. Den 38-årige sangerinde og skuespiller stråler overbevisende som Evita Perón i den ny opsætning.
Stod der 38 år? Der skulle stå 38 karat. Charlotte Guldberg er glamourøs, udspekuleret, håbefuld, sødmefyldt, passioneret. Hun rummer det hele i sit spil, sang, dans.
BT

 

 

Ingen tvivl: "Evita" på Det Ny Teater er en flot musicalforestilling.
Berlingske

 

Fantastisk, intens og forførende Evita
Det Ny Teater suger sit publikum til sig som Eva og Juan Peron selv gjorde det i Argentina.
Sjællandske

 

Medrivende og fejende flot. "Evita" er knageme en stor oplevelse.
Ekstra Bladet

 

De fedter aldrig med det på Det Ny Teater
Hold da op for en overdådighed af kostumer og kulisser! Man kan sagtens se forestillingen to gange og anden gang bare sidde og fornøje sig over, hvor susende hurtigt og elegant de mange sceneskift foregår på den raffinerede scenekonstruktion. Læg dertil flotte dansenumre, en vittig og bidsk oversættelse af Karen Hoffmann, et stramt holdt ensemble fuld af vokal vellyd og forbilledlig tekstudtale og masser at se på aftenen igennem.
Jyllands-Posten

 

Charlotte Guldberg får det til at dirre helt ned til de bagerste rækker med den elskede klassiker ”Don’t Cry For Me Argentina”.
kultunaut.dk

 

Evita är ett mästerstycke helt i Det Ny Teaters långa rad av succéer.
Det Händer

 

Välskruvad Evita
I uppsättningen av ”Evita” på Det Ny Teater på Vesterbro lyser Charlotte Guldberg, 38 (tidigare i ”Brottet 2”), upp scenen som fattiga landsortsflickan Eva Duarte som via kavaljerer i uniform blev magtfaktor, och helgonförklarad ikon i Argentina.
Expressen