3 måder at købe billetter

1. Online

 
Hele døgnet

2. Telefonisk

33 25 50 75

Man-søn: fra kl. 12.00

3. Personligt

I teatrets billetkontor:

Man-søn: fra kl. 12.00

Spilleperiode

26. februar - 26. marts 2019

Varighed

Ca. 1 time 20 min. uden pause

TO LEGENDER AF SAMME TID

OFF Det Ny præsenterer “Piaf & Aznavour” i Sceneriet under Det Ny Teater med premiere 26. februar 2019. Cabareten med undertitlen “Hymne til kærligheden” er en hyldest til to af de største franske sangere nogensinde - Edith Piaf og Charles Aznavour. Sidstnævnte døde 1. oktober 2018 - 94 år gammel - og var i sine unge år elev af Edith Piaf.

På Det Ny Teater vækkes de to store legender til live igen i en cabaret, der inkluderer deres største sange. Publikum vil bl.a. kunne opleve Piafs ”La vie en rose” og “Non, je ne regrette rien”, og blandt Aznavours klassikere “Yesterday, when I was young” og “She”. Gennem disse - og mange andre store sange - fortælles historier om livets essentielle og eviggyldige temaer - ikke mindst kærligheden. 

DEN ÆLDRE KVINDE & DEN YNGRE MAND!

I denne nyskrevne cabaret belyses også det lidt forbudte kærlighedsforhold mellem en ældre kvinde og en yngre mand. Piaf var storforbruger af mænd - gerne yngre. Aznavour var ganske ung da han mødte den noget ældre legende. Hvorvidt de havde et forhold vides ikke, men Aznavour udtalte mange år efter Piafs død: “ Jeg var forelsket i hende.....i 8 dage!”.

KIRSTEN SIGGAARD VENDER TILBAGE SOM PIAF

På scenen vil man kunne opleve Kirsten Siggaard fortolke Edith Piafs sange. Siggaard er kendt fra en lang række sammenhænge i dansk teater, musical, revy og ikke mindst Grand Prix. Hun har flere gange spillet Piaf, og den første gang var netop på Det Ny Teater i 1991. Denne forestilling blev i øvrigt den sidste på Det Ny Teater inden teatret lukkede og gennemgik sin store renovering, hvorefter det genåbnede i 1994. 

Charles Aznavours sange vil blive fortolket af skuespilleren Kim Hammelsvang, der har en lang række forestillinger på Det Ny Teater bag sig - og som også netop nu medvirker i “The Phantom of the Opera”. Man har desuden kunnet se Hammelsvang tidligere i år som Herman Bang på DR 1 i serien “Øgendahl og de store forfattere”.

MEDVIRKENDE

Ediht Piaf - KIRSTEN SIGGAARD
Charles Aznavour - KIM HAMMELSVANG
Iscenesættelse: Jan Hertz

Pianist - MATHIAS GROVE MADSEN
Harmonikaspiller - KURT LARSEN