3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet

2. Telefonisk

33 25 50 75

Man-fre: fra kl. 12.00

13. april:12-19.30

Se lukketider

3. Personligt

33 25 50 75
Man-fre fra kl. 12.00

13. april: 12-19.30

Se lukketider

Spilleperiode

GÆSTESPIL 13. april

Varighed

1 time 15 min uden pause

Billetpriser

fra 100,- til 250,-

KOREANSK DANSETEATER - GÆSTESPIL

National Dance Company of Korea gæstespiller Det Ny Teater med forestillingen Scent of Ink – i anledning af det koreansk-danske kulturår 2019, der markerer 60 året for de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Republikken Korea, også kaldet Sydkorea.

MODE, TRADITION OG FORNYELSE

På den Koreanske modescene er Jung Ku-ho en af de største og mest succesfulde designere. Jung Ku-ho kan også skrive artistic director og teaterinstruktør på sit visitkort, og har i samarbejde med koreografen Yun Sung-joo, National Theater of Korea og National Dance Company of Korea skabt en danseforestilling, der er visuelt overdådig, nyskabende, men også med tydelige elementer fra den koreanske dansetradition.

DE FIRE ÅRSTIDER

Siden urpremieren i 2013 har SCENT OF INK, begejstret både publikum og anmeldere. Forestillingen er uden et direkte narrativ, men tager udgangspunkt i de fire årstider, symboliseret med den japanske abrikos blomst, orkide, krysantemum og bambus. Med Jung Ku-hos “haute couture” univers og Yun Sung-joos koreografi, der er baseret i den Koreanske dansetradition, kan man opleve en forestilling, der er visuelt overdådig med rødder i både fortid og nutid.Produceret af National Theater of Korea
Koreografi - Yun Sung-joo
Mise-en-scène - Jung Ku-ho
Music - Pi Jeong-hun
Motion Graphic Design Choi Jong-bum
Light Design Joo Young-seok

Medvirkende:
Dansere fra National Dance Company of Korea