Off Det Ny - Musicals Unplugged

 

Off Det Ny: i Sceneriet under Det Ny Teater.
Unplugged: uden dekoration og stort orkester.


Det Ny Teater vil fremover under konceptet "Off Det Ny - Musicals Unplugged" tilbyde mulighed for at opleve mindre musikforestillinger.

Ideen er født i kærlighed til genren og ønsket om at præsentere musicals, hvor fokus ligger på sangene. Der er gennem tiderne skrevet en masse fantastiske forestillinger, som sjældent eller aldrig spilles i Danmark. Off Det Ny glæder sig til at dele sin begejstring for genren med det danske teaterpublikum og byder velkommen til en vidunderlig verden af musicals, unplugged.

Disse forestillinger vil hver især blive spillet i en begrænset periode.

 

 

Songs For A New World

 

For første gang bliver der nu mulighed for at opleve den prisvindende amerikanske musicalkomponist Jason Robert Browns debutforestilling Songs For A New World på en dansk scene.

I Songs For A New World er hver sang en selvstændig historie om det øjeblik, hvor mennesket står over for et afgørende valg i deres liv. Forestillingen tager publikum fra dækket af et sejlskib i slutningen af 1400-tallet, hvor en immigrant møder en ny verden, Amerika, til en afsats 57 etager over Fifth Avenue, hvor en person overvejer at begå selvmord. Publikum møder en kvinde, der indser at hun har mistet manden i sit liv i sin jagt på rigdom.

Medvirkende: Christian Berg, Camille Rommedahl, Tomas Ambt Kofod og Linda Hultemark.
Musical director: Christian Berg • Instruktør: Mads M Nielsen.

Spilledage: 
tirsdag 26. november kl. 20
tirsdag 3. december kl. 20
OBS: Ekstra forestilling onsdag 18. december kl. 20!

Introduktionsbilletpris: kr. 125,-
Unummerede pladser.

Billetsalg: Det Ny Teaters billetkontor, Gammel Kongevej 29, tlf. 33 25 50 75 dagligt kl. 12-18, eller

klik her for online billetbestilling til Songs For A New World via BilletNet.