Medvirkende

 

Louise Fribo

Bas og cello: Jesper Thorn • Reed: Pelle Fridell

Musical Director: Christian Berg • Instruktør: Mads M Nielsen

 

Louise Fribo har på Det Ny Teater senest medvirket i rollen som Christine i Love Never Dies. Louise er uddannet på The Bush Davies School, England 1986-89 og Operaakademiet i København 2000-03. Hun modtog efter sit gennembrud som Cosette i Les Misérables og Cunegonde i Candide Marguerite Viby Prisen i 1992. Hun har medvirket i talrige operaer, musicals og koncerter, tv-serier og film samt indspillet plader i eget navn. I de senere år har Louise fortrinsvist koncentreret sig om roller på danske og internationale operascener som fx Dronningen i Tryllefløjten (Volksoper Wien 2008), Blondchen i Die Entführung aus dem Serail (Deutsche Oper am Rhein 2008), Fiakermilli i Arabella (Staatsoper Hamburg 2009) og Frasquita i Carmen (Den Kgl. Opera 2010).  Senest har Louise været på verdensturné med John Malkovich og Wiener Akademie Orchestra og forestillingen The Infernal Comedy, samt spillet Blondchen og Olympia på Komische Oper Berlin.

Christian Berg (kapelmester) fik sin debut i titelrollen i Det Ny Teaters uropførelse af Peter Pan af George Stiles og Anthony Drewe i 1999. Han har senest på Det Ny Teater medvirket som Raoul i Love Never Dies og i Songs For A New World. Har derudover medvirket i bl.a. Miss Saigon (Østre Gasværk), Atlantis (Falkoner Salen og turné), Blodbrødre (Odense Teater), The Wiz (Folketeatret), Robin Hood (Folketeatret) og Showboat (Aarhus Teater). Er uddannet cand.mus.pæd. på Det Kgl. Danske Musikakademi (2003-08) med sang som specialfag og særligt fokus på kor-direktion. Chefarrangør i a capella gruppen Vocaloca. Har efterfølgende uddannet sig til cand.mus. med musikledelse som hovedfag og underviser i sang, ensemble-sang og vokal-gruppe ved MGK Slagelse.


Andrew Lloyd Webber
kræver næppe yderligere introduktion. Det Ny Teater har produceret flere af hans forestillinger, herunder The Phantom Of The Opera, Love Never Dies, Jesus Christ Superstar og senest Evita, som spiller indtil 4. maj.