Musik RICHARD RODGERS                 
  Manuskript og sangtekster OSCAR HAMMERSTEIN I

 

Baseret på romanen med titlen
ANNA AND THE KING OF SIAM
af Margaret landon

 

Iscenesættelse og koreografi LISA KENT
Scenografi TERRY PARSONS
Musikalsk indstudering PER ENGSTRÖM
Lysdesign JENS LANGE
Lyddesign THOMAS FRITSCHE
Orkesterarrangement JOHN RIGBY
Oversættelse ADAM PRICE & JESPER MALMOSE
Koreografassistent HAYLEY FRANKS


Medvirkende:

Kongen PETER JORDE
Anna Leonowens CHARLOTTE GULDBERG
Tuptim MIA KARLSSON
Lun Tha TOMAS AMBT KOFOD
Kralahome HANS HENRIK VOETMANN
Lady Thiang ISABELLA KRAGERUP
Edward Ramsay / Kaptajn Orton PETER ZHELDER
   
Ensemble ELIN ABELIN
  TRINE BONNERUP
  CAMILLA BRYLLE
  KRISTINE YDE ERIKSEN
  LINDA ERIKSSON
  HAYLEY FRANKS
  STEFFEN HULEHØJ FREDERIKSEN
  RICHARD GRÄNTZ
  SILAS VICTOR HOLST
  SICILIA GADBORG HØEGH
  HENRIK JESSEN
  MORTEN KJELDGAARD
  MALIN LANDING
  CATHERINE LEPPINGWELL
  KRISTINA LINDBLAD
  MATHIAS LISSMYR
  HENRIK LUND
  MARIA KIENS STEENBØL
  LINNEA STENBECK
  ANNE SUPPLI
  SUSANNE THORÉN
  ANDREAS VILSMYR
  HENRIK SILAS BERING WINTHER
   
Kongens børn AMALIE AMORØE
  OLIVER ANDERSEN
  EMIL ATHARI
  OLIVER BEKNES
  NICKLAS HOLCK CHRISTENSEN
  BJØRK LEGENE CHRISTIANSEN
  LUNA GUDME CHUAYROD
  VERA FRANCINE CLAVER
  ZOÉ COSNIER
  SARA DABDOUB
  OSCAR DIETZ
  JONAS EILSKOV
  OLIVER MARCO FOGH
  BEATRICE SYLVIYA CORRAY FRIES
  ROSEMARY CORRAY FRIES
  ALBERTE HAMMEKEN
  HELENE LAGONI ISBYE
  BEHRUZ JAHANGIRI
  CECILIE EMANUEL ISSA JENSEN
  KATRINE EMANUEL ISSA JENSEN
  MATHILDE B. KAYSEN
  MATHIAS MANDRUP LARSEN
  JANNIK WEBER LAU
  CLARA THILLEMANN MADSEN
  EMMANUELLA ADJO NITSCHKE MADSEN
  AMALIE SEVELIUS NORSKER
  MATHILDE NYEGAARD
  NATHALIE JULIA NYEGAARD
  NAJA PALLISGAARD
  OLIVER RYBORG
  VICTORIA CARLSSON RØNNE
  JOHANNE STELLFELD
  MILLA RESTED SURI
  SARA RESTED SURI
  PETER TANG
  NINA HELMS VALBRO
  FRIDA AGNETE WESTI
  MAGNUS ØRBY

 

Orkester

                Koncertmester SVETLANA ORLOVA
Ass. Anna Gwozdz, Piotr Gasior
2. Violin ANN BLOMGREN
Ass. Grit D.H. Westi
Viola/Bratsch LIISA KRISTIINA TUOMAALA
Ass. Anna-Carolina Jensen
Cello NATALIE ROZARIO
Ass. Hannah Englund
Kontrabas HENRIK SIMONSEN
Ass. Oliver Lunn Stahl
Fløjte/Piccolo PIA MOESLUND KAUFMANAS
Ass. Utrilla Gudiksen
Fløjte/Klarinet BOB ROCKWELL
Ass. Pelle Fridell
Klarinet/Basklarinet ASGER HENRIKSEN
Ass. Birgit Bøgh Sønderriis
Obo/Engelsk horn PETER SEBELIN HALABURT
Ass. Erika Wolf
Horn IRENE LEWIS
Ass. Philip Andersen
1. Trompet JENS GOTHOLDT
Ass. Dennis Andersen
2. Trompet UFFE FOGTMANN
Ass. Claus L. Mærsk
Basun IAN PRICE
Ass. Kim Aagaard
1. Keyboard JAKOB LINDBIRK
Ass. Nikolai Mayland
2. Keyboard MATHIAS GROVE MADSEN
Ass. Klavs Bent Lewinsky
Slagtøj TIMOTHY LUTTE
Ass. Andrew Cholvat

 

 

LISA KENT
Iscenesættelse og koreografi

Uddannet fra The Bush Davies School, UK. Har instrueret og koreograferet i flere lande, og The King and I er hendes 10. produktion i Danmark. Af West End-produktioner kan bl.a. nævnes Edna the Spectacle på Haymarket Theatre, The Music Man og Kiss Me Kate med New Shakespeare Company og forestillinger i Shakespeare’s Globe Theatre. Desuden turné i USA og UK med forestillingen Scrooge samt Crazy for You i Sydafrika og Me and My Girl i Sydafrika, Berlin, UK Tour og Danmark. For Det Ny Teater har Lisa Kent tidligere iscenesat og koreograferet Crazy for You, The Producers og Skønheden og Udyret. Lisa har senest  iscenesat Maktå på Straen på Rogaland Teater i Stavanger samt High School Musical i Fredericia.

TERRY PARSONS
Scenografi
Har designet scenografi og kostumer til utallige forestillinger over hele verden. Uddannet fra Cardiff Art College og London’s Central School of Art og var allerede i sin studietid tilknyttet The Belgrade Coventry, hvor han senere blev chefdesigner. Terry Parsons har designet til ikke mindre end 37 West End-produktioner, herunder South Pacific, Sweet Charity, Some Like it Hot og Singin’ in the Rain, samt en række internationale opsætninger, bl.a. Fame, Grease, Romeo og Julie og Les Liaisons Dangereuses. For Det Ny Teater har Terry Parsons tidligere designet Skønheden og Udyret.

PER ENGSTRÖM
Musikalsk indstudering

Diplomeksamen fra Musikhögskolan i Stockholm (med kantor- og organisteksamen i 1978 og orkester- og kordirigenteksamen i 1982). Har været ansat ved Malmö Stadsteater, operaen i Gøteborg samt Oscars Teatern i Stockholm, hvor han bl.a. dirigerede The Phantom of the Opera fra 1989-95. På Det Ny Teater har han dirigeret The Phantom of the Opera, Cats, The Producers og Skønheden og Udyret, i Malmø senest Mozarts Tryllefløjten og Nicolais opera De Lystige Koner i Windsor. Han har desuden gæstedirigeret hos de fleste svenske symfoniorkestre.

 

PETER JORDE
Kong Mongkut

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Har på Det Ny Teater spillet og sunget Orlofsky i Flagermusen, Bela Zangler i Crazy for You, Tony i West Side Story, Kaptajn von Trapp i The Sound of Music, Fantomet i Phantom of the Opera i hele 3 sæsoner, Udyret i Beauty and the Beast, og senest advokaten Billy Flynn i Chicago. Derudover hovedroller i bl.a. Piraterne fra Penzance på Gladsaxe Teater, Show Boat, The Rocky Horror Show og Grease på Nørrebros Teater, og Konferencieren i musicalen Cabaret på Aarhus Teater.

 

CHARLOTTE GULDBERG
Anna Leonowens

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2003. Har på Det Ny Teater tidligere spillet Maria i The Sound of Music samt Belle i Skønheden og Udyret. Derudover medvirket i bl.a. Farlige Forbindelser på Østre Gasværk og Rottefælde-revyen, og senest kunne Charlotte Guldberg opleves som Nancy i Oliver! i Tivoli. Har endvidere spillet hovedrollen i filmen ”Steppeulve” samt medvirket i tv-serien ”Ørnen”.

 

 

MIA KARLSSON
Tuptim

Uddannet fra Musikhøjskolen i Malmø og Kulturama i Stockholm. På Det Ny Teater har Mia Karlsson sunget Christine Daaé i The Phantom of the Opera, Søster Margaretta i The Sound of Music og senest Belle i Skønheden og Udyret. Mia Karlsson har tidligere spillet Tuptim i The King and I på Slagthuset i Malmø, Grete i Hans og Grete og Zerlina i Don Juan på Skånska Operan samt medvirket i Stjärndamm på Folksoperan i Stockholm. Hun har desuden sunget Maren Kristine i en opera om komponisten Carl Nielsen.

 

TOMAS AMBT KOFOD
Lun Tha

Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og derefter ansat på Svalegangen i Aarhus. Spillede Jesus Christ i filmen The Testaments i Utah, iscenesat af Academy Award-vinderen Keith Merrill. Har medvirket som Nick Piazza i Fame på Aarhus Teater og Odense Teater og som Chris i Miss Saigon på Aarhus Teater. Har på Det Ny Teater spillet Raoul i The Phantom of the Opera, Monsieur D’Arque/Udyret i Skønheden og Udyret, samt Leo Bloom i The Producers.

  

HANS HENRIK VOETMANN
Kralahome
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1970-73. Har spillet mere end 100 roller på københavnske teatre og på turneer i provinsen. Har på TV bl.a. spillet Fjeld i tv-serien ”Nynne” på TV3, og på film medvirket i bl.a. Kongekabale, Råzone, Kunsten at græde i kor og senest To verdener.

 

 

ISABELLA KRAGERUP
Lady Thiang
Uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 2007 og har sideløbende arbejdet med stemmen hos lærere som Nadine George og Sonja Kehler. Har spillet hovedrollen som Magnolia i Show Boat på Aarhus Teater samt medvirket i Show Boat, Honk! og Den Grimme Ælling på Nørrebros Teater, i Pinafore, Robin Hood og Skatteøen på Folketeatret, og i Livsens ondskab og Peters jul på Amagerscenen. Har endvidere medvirket i Orfeus & Eurydike på Det Fynske Opera og senest i Tivolis opsætning af Oliver!

 

PETER ZHELDER
Kaptajn Orton/Edward Ramsay
Uddannet fra Statens Teaterskole i 1987. Medvirkede i 1989 i spillefilmen Dansen med Regitze, hvilket førte til roller i forestillinger som bl.a. Moliére, Parasitterne, Komedie i Grænselandet, Guys and Dolls, Gøngehøvdingen, Pelle Erobreren, Pinafore, Gud, hvor de løber! og Romeo og Julie. Zhelder har også en aktiv filmkarriere og har medvirket i tv-serier som Bryggeren, Troldebjerget, Edderkoppen, Huset ved hullet og Ørnen.

 

ELIN ABELIN
Uddannet på Det Kgl. Teaters balletskole og Balletakademiets musicallinie i Gøteborg. Har spillet Kim i Showboat på Nørrebros Teater, Dorothy i Troldmanden fra Oz på Lisebergsteatern, Polly i Treskillingsoperaen, Philia i A Funny Thing Happened… og Eva i Streber på Östgötateatern. Har lagt stemme til over 50 tegnefilmsfigurer på både svensk og dansk, bl.a. Anna Leonowens i Kungen och Jag. Har tidligere medvirket i Skønheden og Udyret på Det Ny Teater.

 

 

TRINE BONNERUP
Uddannet fra Balletakademiet i Gøteborg og Danseværkstedet i København. I Gøteborg har hun medvirket i bl.a. Vem Där? og i Nøddeknækkeren på Teater Thalia, i A Chorus Line på Operan samt i Rhapsody in Rock på Ullevi Stadion. På Det Ny Teater har hun medvirket i The Producers,  Beauty and the Beast og senest Chicago.

 

 

CAMILLA BRYLLE
Privat uddannet hos operasanger Kirsten Scultz-Hansen. Har spillet adskillige hoved- og ensembleroller på diverse amatørscener i Nordsjælland siden 1999 – både skuespil, musical, operette og opera, bl.a. Maria i West Side Story (2002) og Adalena i Atlantis (2005), begge for Herlev Revy og Teater,  Adele i Flagermusen (2004), Lilli/Kate i Kiss Me, Kate (2005) og Mabel i Piraterne fra Penzance (2006), alle for Birkerød Musik Dramatisk Forening, samt Papagena i Tryllefløjten i Rudersdal (2007). Camilla Brylle får sin professionelle debut med The King and I på Det Ny Teater.

 

KRISTINE YDE ERIKSEN
Uddannet danser fra MBT Danseteater 2001 og Dansestudiet 2005 i Århus. Uddannes som musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia juni 2008. Har bl.a. medvirket i Annie, Sweeney Todd og The Wild Party på Fredericia Teater, i danseforestillingen The Me Nobody Knows på MBT Danseteater, Egtvedpigen i Aarhus og Vejle Musikhuse samt i Aalborg Kulturhus.

 

 

LINDA ERIKSSON
Uddannet på Balettakademien (yrkesförberedande) i Göteborg 1997-98, Kulturamas musikalartistlinje i Stockholm 1998-99 og Balettakademiens yrkeslinje i Göteborg 1999-2001. Var med i den svenske Popstarsgruppe Supernatural i årene 2001-2003, men er nu i gang med en solokarriere. Har endvidere medvirket i musicalen Josef og som sanger på Vikinglines shows 2004-07.

 

 

HAYLEY FRANKS
Uddannet på Elmhurst Ballet School og English National Ballet School. Har optrådt med London City Ballet og English National Ballet samt i The Phantom of the Opera i Basel og på turné i England. På Det Ny Teater har hun været swing og dansekaptajn i The Phantom of the Opera og Cats, koreografiassistent på The Producers, director-/koreografassistent og swing på Skønheden og udyret og koreografassistent på Chicago.

 

 

STEFFEN HULEHØJ FREDERIKSEN
Uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia 2007. Har senest medvirket som danser og skuespiller i Hair på Ålborg Teater 2007 og desuden spillet  Jack i Into the Woods (Showcase 2007), Tobias i Sweeney Todd (Showcase 2007) og Baby John i West Side Story på Fredericia Teater 2006.

 

 

SICILIA GADBORG
Har studeret på Balettakademien i Göteborg og uddannes som musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia juni 2008.  Sicilia har bl.a. medvirket i Spillemand på en tagryg på turné for Fredericia Teater, samt Sweeney Todd og The Wild Party på Fredericia Teater, og derudover medvirket i diverse modeshows som danser.

 

 

RICHARD GRÄNTZ
Uddannet på Balettakademiens musikalllinje i Göteborg 2001-04. Har bl.a. medvirket i La Cage aux Folles i Växjö Konserthus, A Chorus Line på Göteborgsoperan, Pilar av kärlek, Footloose, Hair där & everywhere på Teater Thalia i Göteborg, og i Wallmans Golden Hits i Malmø. På Det Ny Teater har Richard senest medvirket i Skønheden og Udyret.

 

 

SILAS VICTOR HOLST
Uddannet fra De Danske Danseskoler i 2005, og har i 16 år danset showdans med Niclas Bendixen og Vivi Siggaard. Har medvirket i bl.a. Askepop i Tivoli, Sommer i Tyrol og Mød mig på Cassiopeia på Nørrebros Teater, West Side Story på Fredericia Teater og i Cirkusrevyen 2006 og 2007. Har endvidere medvirket som danser i Turandot i Operaen samt Cinderella på Det Kgl. Teater. På Det Ny Teater har Silas tidligere medvirket i The Producers og Chicago.

 

 

HENRIK JESSEN
Uddannet på Balettakademien i Göteborg 2002-05. Derefter direkte til Costa Cruises som sanger/danser, først 6 måneder i Middelhavet og derefter 6 måneder i Caribien. Har bl.a. medvirket i Nøddeknækkeren på Teater Talia i Göteborg og West Side Story på Chinateatern i Stockholm. Var med i ensemblet på Beauty and the Beast på Det Ny Teater i 2007 og har senest medvirket i Chicago.

 

 

MORTEN KJELDGAARD
Uddannet i sang og dans hos Anne-Mette Bush, Anne Marie Wessel, Søren Pilgaard, Johan Espeland, Monica Einarsson og Ulla Sell. Har siden 2001 optrådt som danser og sanger ved talrige arrangementer især i Aalborg, har turneret med ADC Dancers i Thailand, og i 2007 optrådte han bl.a. som danser og sanger i Wallmans Salonger i København. Derudover har han de seneste år arbejdet som danseinstruktør og deltaget i adskillige mesterskaber i dans. På Det Ny Teater medvirkede Morten i efteråret 2007 i Chicago.

 

 

MALIN LANDING
Diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Musikhøjskolen i Malmø. Medvirkede i Den Glade Enke på Nøjesteatern i Malmø. Solist med forskellige orkestre, bl.a. Sjællands Symfoniorkester. Har på Det Ny Teater i efteråret 2003 medvirket i The Phantom of the Opera samt som understudy for Christine og Carlotta, i 2004 som søster Sophia og understudy for Elsa von Schräder i The Sound of Music, og Malin har i 3 sæsoner spillet Babette i Skønheden og Udyret.

 

 

CATHERINE LEPPINGWELL
Er uddannet i England ved Bradford Dance and Theatre Arts Centre og Central School of Ballet i London. Har i London danset med Vienna Festival Ballet, Ballet Creations of London og London Ballet Theatre. På turneer i England og Europa har hun danset i mange balletter, bl.a. Svanesøen og Nøddeknækkeren. Catherine medvirkede i The Phantom of the Opera i Hamburg, på turné i Asien og senere på Det Ny Teater. Senest har hun danset hos Irlands nationale balletkompagni, Ballet Ireland.

 

 

KRISTINA LINDBLAD
Uddannet fra balletakademierne i Gøteborg og Stockholm. Medvirkede bl.a. i Dødens Triumf på Østre Gasværk Teater, Fantomer på Statens Museum for Kunst og Qudos på Operan i Göteborg samt i flere moderne opsætninger. På Det Ny Teater har hun senest medvirket i The Producers og Skønheden og Udyret.

 

 

MATHIAS LISSMYR
Uddannet på Kulturama i sang og dans 1998-99 og på musikallinjen 1999-2001. Har siden 11-års alderen optrådt på turneer og koncerter med et berømt børnekor i Stockholm, og som voksen sunget i en lang række operaer. Har medvirket i Grease på Nöjesteatret i Malmö og i bl.a. Maskeradbalen, South Pacific og Spindelkvinnans kyss på Malmö Opera. Spillede i 2006 Teen Angel i Grease på Nöjesteatern og medvirkede som danser og sanger i London – The Musical på Diesel Verkstaden. Har på Det Ny Teater spillet rollen som Mary Sunshine i Chicago.

 

HENRIK LUND
Uddannet fra Holberg Skolens musicallinje i København 1997-98 og Rambert School of Ballet and Contemporary Dance 1999-2002. Har medvirket i balletforestillinger på Cochraine Theatre og Lindbury Theatre i London. Medvirkede i 1998 i Me and My Girl på Nørrebros Teater, dansede på Pantomimeteatret i Tivoli i 2003, og spillede i 2004 Jake i Annie Get Your Gun på Odense Teater, på Folketeatret og på turné. På Det Ny Teater har Henrik Lund tidligere medvirket i Beauty and the Beast, The Producers og Chicago.

 

 

LINNEA STENBECK
Uddannet som musikal artist (danser, sanger og skuespiller) på Balletakademiet i Göteborg 2004-07. Har bl.a. medvirket i musicalen Guys and Dolls og Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat  på Slagthuset i Malmø, Pippi Langstrømpe og Gräset är grönast på Teater Thalia i Göteborg. Har derudover koreograferet Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat i Alfta, Sverige 2006.

 

 

MARIA KIENS STEENBØL
Uddannet danser på Stepz i København 2000. Stod i 2003-04 på scenen i Lido i Paris i showet ”Bonheur”. Hun medvirkede i Cirkusrevyen i 2005, har spillet kabaret i San Remo, Italien og medvirket i Cirkus Charivari i Madrid. Har endvidere medvirket i tv-produktioner som bl.a. Showtime og Melodi Grand Prix.

 

 

ANNE SUPPLI
Har siden 1990 medvirket i en række musicals og operetter, bl.a. Grease, City of Angles samt Midt om Natten på Odense Teater. Spillede Dorothy i Troldmanden fra Oz på Folketeatret og har desuden medvirket i Showboat og Fame på Nørrebros Teater. På Det Ny Teater har Anne Suppli tidligere medvirket som Anita i West Side Story, Polly i Crazy for You, Hold mig/Rør mig i The Producers og senest Silly Girl/Mrs. Potts i Skønheden og Udyret.

 

 

SUSANNE THORÉN
Professionel gymnast og medaljevinder i flere svenske mesterskaber. Har desuden arbejdet som danser i Gøteborg i flere kompagnier og medvirket i forestillingen Today med kompagniet Jazz Theatre Gothenburg. Har medvirket i Wallman’s On Tour og i musicalen Cats på Nöjesteatern i Malmø. Medvirkede i tre sæsoner i Skønheden og Udyret på Det Ny Teater.

 

 

ANDREAS VILSMYR
Uddannet på dramagymnasium 1995-98, på Musikteaterskolan i Bjärnum 1999-2000, og på Performing Arts School  2003. Har medvirket i Cabaret Lohrensberg i Göteborg 2003-05, Garbos Dinnershow på Gran Canaria 2005-06 og Wallmans Salonger i København 2006-07. Spillede Fred Casely i Chicago på Det Ny Teater i 2007.

 

 

Louis

Mathias Mandrup Larsen, 11 år, er fra Haslev og går på Lysholm Skole|Oliver Marco Fogh, 11 år, er fra København V og går på Sankt Annæ Gymnaskium|Oliver Ryborg, 11 år, er fra Dragør, hvor han går på Nordstrandskolen|

HENRIK SILAS BERING WINTHER
Uddannet på Millenium Dance 2000 i London 2001-03, Danseværkstedets grunduddannelse ved Martha Gardner 2000-01 og Teaterskolen Holberg/Brenaa 1997/99. Har sunget i koret Læderhalsene og danset, sunget og optrådt i en lang række musicals, bl.a. Mød mig på Cassiopeia og  Sommer i Tyrol på Nørrebros Teater, West Side Story og Tommy på Fredericia Teater, Atlantis på Musikteatret Vejle og Musikhuset Aarhus, Aladdin på King’s Theatre i Glasgow, samt i Cirkusrevyen 2007. På Det Ny Teater medvirkede Henrik i Chicago i 2007.

 

 

MATHIAS MANDRUP LARSEN
Louis

Mathias er 11 år og fra Haslev. Mathias går på Lysholm Skole.

 

 

OLIVER MARCO FOGH
Louis

Oliver Marco Fogh er 11 år og fra København V. Oliver går på Sankt Annæ Gymnasium.

 

 

 

OLIVER RYBORG
Louis
 

Oliver Ryborg er 11 år og fra Dragør. Oliver går på Nordstrandskolen.

 

 

Kongens børn

OLIVER ANDERSEN
Prins Chulalongkorn

Oliver Andersen er 12 år og fra Søborg. Oliver går på Vidarskolen.

 

 

JONAS EILSKOV
Prins Chulalongkorn

Jonas Eilskov er 11 år og fra Lille Skensved. Jonas går på Ejby Skole.

 

 

 

BEHRUZ JAHANGIRI
Prins Chulalongkorn

Behruz Jahangiri er 11 år og fra København Ø. Behruz går på Sankt Annæ Gymnasium.

 

 

ROSEMARY COOREY FRIES
Rosemary er 6 år og fra Albertslund. Rosemary går på Holsbjerg-skolen.

 

 

 

CECILIE EMANUEL ISSA JENSEN

Cecilie er 6 år og fra Høje-Taastrup. Cecilie går på Torstorp Skole.

 

 

 

LUNA GUDME CHUAYROD

Luna er 6 år og fra Christianshavn. Luna går i børnehave.

 

 

 

EMIL ATARI

Emil Athari er 10 år og fra Hvidovre. Emil går på Rønnevangsskolen i Taastrup.

 

 

 

JANNIK WEBER LAU

Jannik Weber Lau er 11 år og fra Veksø. Jannik går på Lærkeskolen i Stenløse.

 

 

OLIVER BEKNES

Oliver Beknes er 10 år og fra København V. Oliver går på Vesterbro Ny Skole.

 

ZOÉ COSNIER

Zoé Cosnier er 12 år og fra København S. Zoé går på Skolen på Islands Brygge.

 

 

 

KATRINE EMANUEL ISSA JENSEN

Katrine Emanuel Issa Jensen er 9 år og fra Høje Taastrup. Katrine går på Torstorp Skole.

 

 

 

JOHANNE STELLFELD

Johanne Stellfeld er 9 år og fra Brønshøj. Johanne går på Hyttebjerg Skole.

 

 

 

ALBERTE HAMMEKEN

Alberte Hammeken er 13 år og fra Glostrup. Alberte går på Søndervangskolen.

 

 

 

VERA FRANCINE CLAVER

Vera Francine Claver er 12 år og fra Hundested. Vera går på Hillerødskolen i Hillerød.

 

 

 

AMALIE AMORØE

Amalie Amorøe er 11 år og fra Brønshøj. Amalie går på Korsager Skole.

 

 

 

CLARA THILLEMANN MADSEN

Clara Thillemann Madsen er 10 år og fra Brøndbyøster. Clara går på Sankt Annæ Skole.

 

 

 

BJØRK LEGENE CHRISTIANSEN

Bjørk Legene Christiansen er 9 år og fra Frederiksberg. Bjørk går på Skolen ved Søerne.

 

 

 

MATHILDE B. KAYSEN

Mathilde B. Kaysen er 9 år og fra Hvidovre. Mathilde går på Esajasskolen.

 

 

 

MAGNUS ØRBY

Magnus Ørby er 8 år og fra Fuglebjerg. Magnus går på Vor Frue Skole i Næstved.

 

 

 

NICKLAS HOLCK CHRISTENSEN

Nicklas Holck Christensen er 10 år og fra Greve. Nicklas går på Holmeagerskolen.

 

 

 

NINA HELMS VALBRO

Nina Helms Valbro er 9 år og fra Nærum. Nina går på Vedbæk Skole.

 

 

 

VICTORIA CARLSSON RØNNE

Victoria Carlsson Rønne er 10 år og fra Hørsholm. Victoria går på Vallerød Skole.

 

 

 

MATHILDE NYEGAARD

Mathilde Nyegaard er 11 år og fra København S. Mathilde går på Sankt Annæ Gymnasium.

 

 

 

MILLA RESTED SURI

Milla Rested Suri er 11 år og fra Værløse. Milla går på Sankt Annæ Gymnasium.

 

 

 

FRIDA AGNETE WESTI

Frida Agnete Westi er 11 år og fra Frederiksberg. Frida går på Sankt Annæ Gymnasium.

 

 

 

NATHALIE JULIA NYEGAARD

Nathalie Julia Nyegaard er 11 år og fra København S. Nathalie går på Sankt Annæ Gymnasium.

 

 

 

SARA RESTED SURI

Sara Rested Suri er 11 år og fra Vanløse. Sara går på Sankt Annæ Gymnasium.

 

 

 

OSCAR DIETZ

Oscar Dietz er 7 år og fra Tisvilde. Oscar går på Tisvilde Skole.

 

 

 

PETER TANG

Peter Tang er 7 år og fra Søborg. Peter går på Buddinge Skole.

 

 

 

SARA DABDOUB

Sara Dabdoub er 7 år og fra Valby.

 

 

 

BEATRICE SILVIYA COORAY FRIES

Beatrice Silviya Cooray Fries er 9 år og fra Albertslund. Beatrice går på Holsbjergskolen.

 

 

 

EMMANUELLA ADJO NITSCHE MADSEN

Emmanuella Adjo Nitschke Madsen er 7 år og fra Jonstrup, Værløse. Emmanuella går på Jonstrup Skole.

 

 

 

HELENA LAGONI ISBYE

Helena Lagoni Isbye er 8 år og fra Brønshøj. Helena går på Brønshøj Skole.