MedvirkendeMaria Lucia (Cathy) stod på scenen første gang som otteårig i børnemusicalen Bugsy Malone. Hun spillede sin første hovedrolle i en musical på Det Ny Teater i Skønheden og Udyret og har senere haft hovedroller i West Side Story, Lyset over Skagen, Frk. Nitouche, The Sound of Music og Les Misérables. Medvirkede senest på Det Ny Teater i Wicked som Elphaba, en rolle hun modtog en Reumert for, og har i den kommende sæson rollen som Belle i Beauty and the Beast, der får premiere på Det Ny Teater 18. september. Har derudover bl.a. medvirket i Sugar, Chess, Elsk Mig I Nat, Aladdin og Shrek, og lagt stemme til snedronningen Elsa i Disney’s film Frost.

Christian Berg (Jamie) fik sin debut i titelrollen i Det Ny Teaters uropførelse af Peter Pan af George Stiles og Anthony Drewe i 1999. Har endvidere medvirket i bl.a. Miss Saigon (Østre Gasværk), Atlantis (Falkoner Salen og turné), Blodbrødre (Odense Teater), The Wiz (Folketeatret), Robin Hood (Folketeatret) og Showboat (Aarhus Teater). Er uddannet cand.mus.pæd. på Det Kgl. Danske Musikakademi  (2003-08) med sang som specialfag og særligt fokus på kor-direktion. Kapelmester for diverse semiprofessionelle musicals, 1. tenor og chefarrangør i a capella gruppen Vocaloca. Har efterfølgende uddannet sig til cand.mus. med musikledelse som hovedfag og underviser i sang, ensemble-sang og vokal-gruppe ved MGK Slagelse.

Mads M Nielsen, skuespiller og instruktør, er dramatisk konsulent på forestillingen. Mads er skuespiller- og instruktøruddannet fra Aarhus Teater 1994.  Han har tidligere medvirket på Det Ny Teater i rollen som Lank Hawkins i Crazy For You, samt som dramatisk konsulent på Songs For A New World og Tell Me On A Sunday. Han instruerede i 2007 TV-serien Gu’skelov Du Kom, der vandt en pris som årets underholdningsprogram. Modtog i 2011 Reumert-prisen for Bedste mandlige hovedrolle som Kristian Von Hornsleth i Udslet Hornsleth på Teater V.

Mikkel Gomard, pianist, komponist, korleder, kapelmester, er bosat i København, hvor han til daglig arbejder som pianist, komponist og kapelmester. Han er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium, Koninklijk Conservatoire (Den Haag, Holland) og Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Mikkel arbejder som kapelmester for Thy Sangskole og opsatte musicalen ”Joseph And The Amazing Technicolor Dream Coat” i Teutonersalen i Thisted i efteråret 2014. Ligeledes var Mikkel i 2014 kapelmester for ”1864 – den sande historie” skrevet af Erling Jepsen og med musik af Nikolaj Hess.

Jason Robert Brown, musik og tekst, er en sand multi-kunstner – komponist, tekstforfatter, dirigent, arrangør, orkestrator, iscenesætter og skuespiller – bedst kendt for sine blændende partiturer til flere af hans generations bedst kendte musicals, bl.a. ”The Last 5 Years”, hans debut sangcyklussen ”Songs For A New World”, og den skelsættende ”Parade”, som han i 1999 vandt en Tony for Best Score for.

Jason Robert Brown er blevet hyldet som ”en af Broadways dygtigste og mest sofistikerede sangskrivere siden Stephen Sondheim” (Philadelphia Inquirer), og New York Times kalder Jason ”en førende repræsentant for en ny generation af komponister, som giver anledning til store forventninger til den amerikanske musical.” ”The Bridges of Madison Country”, en musical baseret på romanen af samme navn, som han sammen med Marsha Norman har bearbejdet, spiller i øjeblikket på Broadway, og en filmindspilning af ”The Last 5 Years” forventes at få urpremiere i september 2014.