The Producers af Mel Brooks har taget anmeldere og publikum med storm. Sæsonens bedst anmeldte forestilling og sæsonens største publikumssucces. The Producers er baseret på Mel Brooks' Oscar-vindende film af samme navn med den danske undertitel "Forår For Hitler". Forestillingen har skandinavienspremiere på Det Ny Teater i en overdådig og stjernebesat opsætning. Amerikansk teaterhistories mest prisvindende med 12 Tony-awards, herunder årets bedste musical, bedste manuskript, bedste musik, bedste scenografi, bedste iscenesættelse og bedste koreografi. Efter premieren i London vandt The Producers blandt andet "Best Musical" - Critics Circle Awards, "Best Musical" - Laurence Olivier Awards. Herhjemme blev den nomineret til en Reumert pris som årets musikteaterforestilling.

Handlingen
En falleret Broadway-producer finder sammen med sin revisor en vej til hurtige penge: Ved at rejse 2 millioner dollars fra gamle velhavende damer og kun bruge et par hundrede tusind dollars kan de stikke af med resten af pengene. Forudsætningen er en stensikker fiasko.

Det lykkes dem at finde det værste manuskript, der nogensinde er skrevet: Forår For Hitler. Forfatteren er en kuleskør tysker. De hyrer den værste instruktør og de mest talentløse medvirkende.

Men noget går galt… Hvad gjorde de rigtigt?

Preben Kristensen spiller Max Bialystock sammen med Henrik  Weel. Mads Knarreborg, Tomas Ambt Kofod og Kristian Boland spiller Leo Bloom. Julie Steincke spiller Ulla og Franz Liebkind spilles af Ole Thestrup. I alt medvirker mere end 80 skuespillere, sangere, dansere, musikere og teknikere. Lisa Kent, der senest på Det Ny Teater har iscenesat Beauty and the Beast, iscenesætter, og Paul Farnsworth har skabt scenografien.

Forestillingen varer ca. 2 timer 45 minutter incl. 20 min. pause.

Pressen skrev bl.a.:


POLITIKEN

♥♥♥♥♥♥

div/anbab/pol.mht

“Monster-fed megasucces.
Det er internationalt, toptunet, gennemtrænet, gennemført professionelt instrueret.”

BERLINGSKE TIDENDE

««««««

div/anbab/berl.mht

“Latterorkan i Det Ny Teater: ”The Producers” er herlig underholdning for alle pengene.
Skamløst og meget, meget morsomt. Corny og samtidig raffineret.
Skægt, så tårerne triller.”

B.T.

div/anbab/bt.mht

"Pragtfuldt. Opsætningen er fuldkommen fjollet og formidabel og sikrer teatret endnu en mægtig musical-succes.
Opsætningen på Det Ny Teater er bedre end den i London."

JYLLANDS-POSTEN

«««««

div/anbab/jp.mht

"Den var pragtfuld i London. Den er endnu bedre på Det Ny Teater.
På musicalfronten gøres det ikke bedre, sjovere, mere overdådigt eller velsmurt end på Det Ny Teater."

 
EKSTRA BLADET

«««««

div/eb.mht

"Flot, flot. Yderst morsomt"

BØRSEN

div/anbab/børsen.mht

««««