Musik og sangteksterSTEPHEN SCHWARTZ
ManuskriptWINNIE HOLZMAN
Baseret på roman afGREGORY MAGUIRE
Iscenesættelse og koreografiLISA KENT
Assisteret af MICHAEL LINDVAD og
HAYLEY FRANKS HØIER
Musikalsk indstuderingPER ENGSTRÖM
Scenografi og kostumedesignPAUL FARNSWORTH
LysdesignMICHAEL ODAM
LyddesignRICHARD SHARRATT
Video og projektion designTHE GRAY CIRCLE
OversættelseJESPER MALMOSE og
ADAM PRICE

Medvirkende

GlindaANNETTE HEICK
ElphabaMARIA LUCIA HEIBERG ROSENBERG
FiyeroJOHN MARTIN BENGTSSON
Madame MorribleMARIANNE MORTENSEN
TroldmandenSTEEN SPRINGBORG
NessaroseANAÏS LUEKEN
BoqKIM HAMMELSVANG HENRIKSEN
Doktor DillamondKRISTIAN BOLAND
MARK AGERSKOV
JOEL BREKKE
JONAS CHRISTENSEN
GAUTE GRIMELAND
RICHARD GRÄNTZ
HAYLEY FRANKS HØIER
CAROLINE G. JOHANSEN
METTE LADEKARL
KASPER LE FEVRE
MARTIN LOFT
DITTE MEISLER
CHRISTINA ELISABETH MØRKØRE
AMY NORDQVIST
MONA BRITT NYKJÆR
RICHARD OLSEN
KATARINA SÖRENSON PALM
CAMILLE-CATHRINE ROMMEDAHL
JEFF MIKKI SCHJERLUND
MARIA KIENS STEENBØL
KRISTIAN STUDSGAARD
ANNE SUPPLI

Orkester

ViolinSVETLANA ORLOVA
CelloANDREAS C. BROCH
HornPHILIP SANDHOLT
ReedMARJUN HERUP OLSEN
ReedPETER S. HALABURT
ReedBIRGIT BØGH SØNDERRIS
TrumpetJENS GOTHOLDT
TrumpetUFFE FOGTMANN
BasunIAN PRICE
GuitarTHOMAS MAINTZ
BassHENRIK SIMONSEN
KeyboardCHRISTIAN EINARSON
KeyboardJAKOB LINDBIRK
KeyboardKLAVS LEWINSKY
KeyboardANNIKA BJELK-WAHLBERG
DrumsSIMON BJARNING
PercussionANDREW CHOLVAT

Ret til ændringer forbeholdes.


Stephen Schwartz

Musik og sangtekster
I Danmark er Stephen Schwartz nok bedst kendt for musikken til Godspell. Han har derudover skrevet musik og sangtekster til forestillinger som Pippin, The Baker's Wife og Children of Eden. Han samarbejdede med Leonard Bernstein om de engelske tekster til Bernsteins Mass, og hans første opera Séance on a Wet Afternoon havde premiere i Californien sidste efterår. Inden for film har han samarbejdet med Alan Menken om sangene til Disneys Enchanted samt tegnefilmene Pocahontas og Klokkeren fra Notre Dame, og han har skrevet sangene til DreamWorks' tegnefilm Prinsen fra Egypten. Han har modtaget 3 Oscars og 4 Grammy Awards. Stephen Schwartz fik for nylig en stjerne på Hollywood Walk of Fame og er blevet optaget i Theatre Hall of Fame og Songwriters Hall of Fame. Applause Books har udgivet en bog om hans karriere med titlen Defying Gravity.
Foto: Joan Lauren

Winnie Holzman

Manuskript
Winnie modtog en Drama Desk Award og blev nomineret til en Tony for Wicked. Hun har til tv skabt My So-Called Life (Emmy nominering), skrevet til thirtysomething (WGA Award nominering) og var sammen med Marshall Herskovitz og Edward Zwick executive producer på Once and Again med Sela Ward i hovedrollen. For teatret: Birds of Paradise (med komponisten David Evans). For spillefilm: 'Til There Was You. Hun er uddannet på Princeton University og New York University Musical Theatre Programme.

Gregory Maguire

Forfatter til romanen Wicked
Udgav en halv snes romaner for børn, førend han skrev sin første voksen-roman Wicked. Da han er ivrig tilhænger af børns fantasi, har hans efterfølgende romaner for voksne alle været variationer over samme tema: Confessions of an Ugly Stepsister, hvor Askepot er en tjenestepige fra det 17. århundrede, Lost kalder spøgelset af Charles Dickens' Scrooge frem, og Mirror Mirror har som hovedperson en Snehvide fra renæssancen, der er indespærret i en husstand der ledes af den intrigante Borgia-familie. Maguires roman Wicked har nu fået følgeskab af to efterfølgende romaner i The Wicked Years-serien: New York Times bestsellerne Son of a Witch og A Lion Among Men.

Lisa Kent

Iscenesættelse og koreografi
Uddannet fra The Bush Davies School, UK. Har instrueret og koreograferet i flere lande, og Wicked er hendes 15. produktion i Danmark. Af West End-produktioner kan bl.a. nævnes Edna the Spectacle på Haymarket Theatre, The Music Man og Kiss Me Kate med New Shakespeare Company og forestillinger i Shakespeare’s Globe Theatre. Desuden turné i USA og UK med Scrooge, Crazy for You i Sydafrika og Me and My Girl i Sydafrika, Berlin, UK Tour og Danmark. For Det Ny Teater har Lisa Kent tidligere iscenesat og koreograferet Crazy for You, Skønheden og Udyret, The Producers, Les Misérables og Mary Poppins. Lisa Kent har endvidere iscenesat Miss Saigon i Bømlo, Norge, Oliver i Sandnes, Norge, Les Misérables på Den Nationale Scene i Bergen, Norge, og High School Musical i Fredericia.

Michael Lindvad

Resident director
Uddannet fra Privatteatrenes elevskole har Michael Lindvad haft en lang række opgaver inden for teater, radio og tv. Var i en årrække tilknyttet Teatret ved Sorte Helst som medstifter og leder. Har turneret med Det Danske Teater i Maria Stuart. På Det Ny Teater var han Jamie i My Fair Lady og butleren Franz i The Sound of Music, og har derudover været resident director på The Producers, Beauty and the Beast, Chicago, Les Misérables samt senest Mary Poppins i foråret 2010.

Hayley Franks Høier

Instruktørassistent og swing
Uddannet på Elmhurst Ballet School og English National Ballet School. På Det Ny Teater var hun swing og dansekaptajn i The Phantom of the Opera og Cats, koreografassistent på Beauty and the Beast, The Producers, Chicago, The King and I, genopsætning af The Phantom of the Opera, Les Misérables og Mary Poppins. Hayley har endvidere koreograferet Les Misérables, La Cage Aux Folles og The Producers for Nørregade Teatret i Maribo.

Per Engström

Musikalsk indstudering
Diplomeksamen fra Musikhögskolan i Stockholm (med kantor- og organisteksamen i 1978 og orkester- og kordirigenteksamen i 1982). Har været ansat ved Malmö Stadsteater, operaen i Göteborg samt Oscars Teatern i Stockholm, hvor han bl.a. dirigerede The Phantom of the Opera 1989-95. På Det Ny Teater har han dirigeret The Phantom of the Opera, Cats, The Producers, Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables og Mary Poppins, i Sverige Mozarts Tryllefløjte, Nicolais opera De Lystige Koner i Windsor og senest Some Like It Hot, Miss Saigon og Nine. Per Engström har desuden gæstedirigeret hos de fleste svenske symfoniorkestre.

Paul Farnsworth

Scenograf og kostumedesign
Uddannet i teaterdesign på Wimbledon School of Art. Har skabt scenografi og kostumer til langt over 100 forestillinger såvel i England som internationalt og modtog i 1997 en Olivier Award for sin scenografi til Passion. Blandt Pauls seneste forestillinger i England er Invisible Man, Lend Me A Tenor, Mrs Warren's Profession, Entertaining Angels, Noises Off, Shall We Dance, Flashdance The Musical, Half a Sixpence, Dr Doolittle, Scrooge (modtog en Green Room Award for Best Set & Costume Design), Whistle Down the Wind, Follies, Sleuth, Fallen Angels, The Cherry Orchard, Moby Dick og Ghosts. Har på Det Ny Teater tidligere scenograferet bl.a. Peter Pan, My Fair Lady og The Sound of Music.

The Gray Circle

Video & Projection Design

The Gray Circle er et Moving Image: Site Specific Art firma med base i London etableret af Thomas Gray i 1995. Projektet på Det Ny Teater for Wicked er udført af Ryan Edquist, Andrew Savage, Thomas Gray og Tom Brown. www.thegraycircle.com.

Projekter udført for teatre: The Lord of the Rings, London & Toronto. Dirty Dancing (af Eleanor Berg-
stein), Hamburg. 3 Musketiere: Das Musical, Berlin & Stuttgard. Memory Puzzle, Taiwan. Cinderella, GöteborgsOperan. His Dark Materials (af Philip Pullman), London. Macbeth, KlangBogen Wien, etc.

Andre projekter omfatter bl.a. en film-installation for Chicago Pavilion designed af Zaha hadid. Video-projektioner for Samsung Olympic Pavilion. Titel-sekvenser for BBC-TV, m.m.

Jesper Malmose

Oversætter
Cand.phil. i dansk fra Københavns Universitet 1992. Tekstforfatter og skuespiller ved Studenter¬revyen i København 1982-91. Har skrevet talrige tekster til cabaret’er og revyer, bl.a. Århus, Nykøbing F, Græsted, Tivoli, Hjørring, Kolding, Esbjerg, Rottefælden og Dragsholmrevyen. Sammen med Adam Price manus-forfatter til en række musikforestillinger, bl.a. Swing Sisters (1992), Mary og Marilyn (1998), Det bli’r ikke med mig som Ofelia (2003) for Det Danske Teater (Reumert-nomineret), Four Jacks-forestillingen i Tivoli (2008 og 2009) samt Det Ny Teaters 100-års jubilæumsforestilling (2008). Har i 2010 skrevet Grethe Ingmann-forestillingen Et solstrejf i en vandpyt til Tivoli og Marguerite Viby - en pige med pep. Oversatte i sidste sæson Mary Poppins for Det Ny Teater.

Adam Price

Oversætter
Begyndte at skrive professionelt i 1986 og har løbende skrevet til de fleste revyer fra 1986-2002. Årets Revyforfatter 1990. Talrige nyskrevne musikforestillinger, skuespil og oversættelser til bl.a. Det Kongelige Teater, Det Ny Teater, Privat Teatret, Nørrebros Teater, Odense Teater, Aarhus Teater, Aalborg Teater m.fl. Reumertprisen for Bedste musikteater 1999 (Trold kan tæmmes, Gladsaxe Teater). Diverse TV-serier for TV2 og DR 1991-2002, dramachef for TV2 Drama 2001-05. Hovedforfatter på Anna Pihl (TV2 2006-08), der vandt TV-prisen for Bedste Dramaserie. Spise med Price sæson 1-3 for DR (TV-Prisen og Seerprisen 2010), samt hovedforfatter på Borgen for DR1, 2010 (Prix Italia 2010 Bedste Europæiske Dramaserie).

Annette Heick

Glinda
Annette har en alsidig karriere i showbiz og virker som såvel skribent, journalist, TV-vært og sangsolist. I 1994/95 medvirkede Annette i 152 forestillinger af Amagerscenens opsætning af musicalen The Sound of Music i rollen som Liesl. I 2005 udgav hun debut-CDøen "Right Time". I 2003 slog Annette igennem på TV som den skøre japanske TV-journalist Ushi Heiku, og hun har siden været beskæftiget som vært på en række TV-programmer for såvel TV2 som DR, bl.a. Room service, Mit sande jeg, Han, hun og haven m.fl. Har i 2010 medvirket i såvel DRs officielle musikalske 70-års gave til Hendes Majestæt Dronningen som i musicalen Elsk mig i nat i Musikhuset Aarhus.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Elphaba
Maria Lucia stod på scenen første gang som otteårig i børnemusicalen Bugsy Malone. Hun spillede sin første hovedrolle i en musical på Det Ny Teater i Skønheden og Udyret og har senere haft hovedroller i West Side Story, Lyset over Skagen, Frk. Nitouche, The Sound of Music og Les Misérables. Var senest med i Elsk mig i Nat på Østre Gasværk og Musikhuset Aarhus. Maria Lucia vandt i 2003 Popstars-showtime på TV2. I februar 2004 udkom hendes solodebutalbum med bl.a. hitsinglen Taking Back My Heart. Var i 2005 nomineret i kategorierne Bedste danske nye navn og Bedste danske hit ved Nordic Music Awards og modtog i 2006 Reumerts Talentpris. Maria Lucia havde endvidere en fremtrædende rolle i TV2's dramaserie Store drømme.

John Martin Bengtsson

Fiyero
Uddannet fra Heleneholms Musikgymnasium i Malmö i 1990-93. Fik sin professionelle debut som Joseph i sverigespremieren på Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat og har siden spillet roller i bl.a. Fame, Evita, La Cage aux Folles, West Side Story, Copacabana og Guys and Dolls. Har derudover medvirket i radio og tv og lagt stemme til Disney tegnefilmsfigurer. John Martin er en af tre sangere i Eclipse, som udsender sit debutalbum på Sony Music i Sverige i november 2011. John Martin har tidligere medvirket i Les Misérables på Det Ny Teater i rollen som Enjolras.

Steen Springborg

Troldmanden
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og har medvirket i talrige forestillinger på de københavnske teatre, bl.a. Scrooge i Et Juleeventyr på Folketeatret 2005/06/07 og Roger de Bris i The Producers på Det Ny Teater i 2006, og han spillede allerede i 2000 samt i Det Ny Teaters efterfølgende opsætninger Monsieur Firmin i The Phantom of the Opera. Har derudover her på teatret spillet rollen som kroejeren Thénardier i Les Misérables (2009) og senest som George Banks i Mary Poppins. På Det Kgl. Teater medvirkede Steen i Alverdens Rigdomme (2010).

Anaïs Lueken

Nessarose
Er uddannet i musical ved Folkwang Universität der Künste i Essen, Tyskland. Har medvirket i Spillemand på en tagryg på Fredericia Teater og turné (2007), Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater og turné (2009) og derudover haft roller på adskillige tyske teatre og i festspil. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i den Reumert-præmierede forestilling Chicago i såvel 2007 som 2008.

Marianne Mortensen

Madame Morrible
Uddannet fra Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater 1980-83. Var i en årrække tilknyttet Aalborg Teater, hvor hun spillede store roller i en lang række forestillinger som bl.a. My Fair Lady, Figaros Bryllup, Candide, West Side Story og Esther. Har spillet bærende roller på adskillige af landets største scener, bl.a. Gerda Brandes i Brandes, som hun modtog Reumertprisen 2006 for, og Valborg i Prinsesserne, der i 2007 blev Reumert-nomineret som Årets Forestilling. Spillede i sidste sæson rollen som Miss Andrew i Mary Poppins på Det Ny Teater.

Kim Hammelsvang Henriksen

Boq
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 2006. Debuterede som Jasja i Tjekhovs Kirsebærhaven på Odense Teater, hvor han desuden har medvirket i flere forestillinger. Har bl.a. spillet Pilatus i Jesus Christ Superstar på Folketeatret og haft roller på Det Danske Teater, Husets Teater, Fredericia Teater, Momentum samt i revyer og kabareter. Spillede på Det Ny Teater Monsieur Reyer i The Phantom of the Opera og har efterfølgende kunnet opleves her i 2009 i Les Misérables, først i rollen som Grantaire og senere som kroværten Thénardier, samt i sidste sæson som Robertson Ay i Mary Poppins.

Kristian Boland

Doktor Dillamond
Kristian har medvirket i talrige musikteater-forestillinger, bl.a. Les Misérables på Østre Gasværk Teater, og Tordenskiold og De tre Musketerer på Gladsaxe Teater. På Det Ny Teater har han sunget og spillet Eisenstein i Flagermusen, Grev Danilo i Den glade Enke, Præsten i Don Quixote, Monsieur André i The Phantom of the Opera, Baltazar Bom i Cats, Kaptajn von Trapp i The Sound of Music, Udyret i Skønheden og Udyret og senest Carmen Ghia og Leo Bloom i The Producers.

Mark Agerskov

Uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2007. Har bl.a. medvirket i West Side Story på Fredericia Teater 2006, Troldmanden fra Oz på Odense Teater 2007, Knud den Kedelige på Folketeatret 2007 og på Det Ny Teater i Chicago 2008. Har derudover medvirket i The Producers på Nørregade Teatret (2009), Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater (2009), i balletten i Cirkusrevyen 2008 og været børneinstruktør på The Sound of Music på Fredericia Teater (2009). Har senest medvirket i Mary Poppins på Det Ny Teater i 2 sæsoner.

Joel Brekke

Uddannet fra The Urdang Academy, London i 2004, Malmö Musical Academy samt The Commedia School i København. Har bl.a. spillet Mungojerrie i Cats 2007-08, og Eugene i Grease 2006-07, samt medvirket i Annie, alt sammen på Nöjesteatern i Malmö. Medvirkede i Chicago på Det Ny Teater i 2008 samt i Mary Poppins i 2009-2010.

Jonas Christensen

Uddannet på Performing Arts School, Göteborg 2003-06. Medvirkede i 2002 i Sondheims Assassins i Væksthuset ved Gladsaxe Teater, har medvirket i revyer og været sangsolist på et krydstogtsskib. Har spillet Eddie i Camp Horror på Cockpit Theatre, London, og senest medvirket i Mary Poppins på Det Ny Teater 2009-10.

Gaute Grimeland

Uddannet danser fra Norge. Har arbejdet med dansekompagnier som Carte Blanche i Norge, Östgötabaletten i Sverige samt Nyt Dansk Danseteater og Granhøj Dans i Danmark. Har desuden medvirket i bl.a. West Side Story (Oslo), Dødens Triumf (Østre Gasværk), My Fair Lady (turné i Danmark) og Oliver! i Tivoli. Medvirkede som bl.a. Neleus i Mary Poppins på Det Ny Teater.

Richard Gräntz

Uddannet fra Balettakademiens Musikalutbilldning i Göteborg 2001-04. Spillede i 2008 rollen som Enjolras i Les Misérables på Den Nationale Scene i Bergen. På Det Ny Teater har han tidligere medvirket i Mary Poppins (2009-10), Les Misérables (2009), The King and I (2008) og Beauty and the Beast (2007). I Sverige har han medvirket i Footloose, A Chorus Line, La Cage aux Folles og været showdanser på Wallmans, ligesom han også har været showdanser på Gran Canaria.

Caroline Glomnes Johansen

Uddannet fra Balettlinjen på Fagerborg Gymnasium i Oslo 2006 samt Musikallinjen på Balett- akademien i Göteborg 2009. Har medvirket i The Producers på Lorensbergteatern i Göteborg (2009) og på Slagthuset i Malmö (2010), i I Love You Because på Artisten (2010) samt Vita Hästen på Gunneboslott (2010), begge i Göteborg. På Det Ny Teater har Caroline tidligere medvirket i Mary Poppins. 

Mette Ladekarl

Uddannet fra Det Danske Musical Akademi 2006. Debuterede i Mød mig på Cassiopeia på Nørrebros Teater (2007) og medvirkede siden i genopsætningen på Gladsaxe Ny Teater (2009). Har derudover medvirket i turnéforestillingen Lyset over Skagen (2007), samt i Musikteatret Holstebros opsætninger af Les Misérables (2008), Baronessen fra Benzintanken (2008) og The Producers (2009).

Kasper Le Fevre

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2003. Debuterede i Rossen og Rønnows opsætning af Les Misérables i Musikhuset Aarhus og på turné. Spillede Sonny i Vejle Musikteater og Musikhuset Aarhus' opsætning af Grease, en rolle der indbragte ham en Reumert Talentpris i 2005. Har derudover  bl.a. medvirket i Rent, West Side Story, Annie og Spillemand på en Tagryg, samt i uropførelsen af musicalen Steam på George Square Theatre i Edinburgh. Er medlem af comedy gruppen Specialklassen, som var en af de helt store publikumssucceser ved Zulu Comedy Festival i 2010. Har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Les Misérables.

Martin Loft

Uddannet hos Gunna Knudsen (Århus), Vagn Thordal (København) og Ian Adam (London). Siden sin debut i Les Misérables på Østre Gasværk i 1993 har han medvirket i en lang række store musicalopsætninger, bl.a. Atlantis, Chess, Miss Saigon, Company, Cyrano, Demokraten, Martin Guerre, Little Shop of Horrors, Blodbrødre, The Sound of Music, Skatteøen og Lyset over Skagen. Har i 2010 lavet Schou-Tur Revy i to omgange. På Det Ny Teater har Martin senest medvirket i Les Misérables.

Ditte Meisler

Uddannet musicalperformer fra solistoverbygningen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia 2007. Har medvirket i bl.a. The Full Monty (2006), Les Misérables (2007) og Sommer i Tyrol (2010), alle på NørregadeTeatret, Mit eventyr (Gladsaxe Teater 2005-06), Jesus Christ Superstar (Folketeatret.dk 2007-08) og Chess (bl.a. i Tivoli 2009 samt på turné for MusicalDanmark 2010).

Christina Elisabeth Mørkøre

Diplomeksamen fra Det Danske Musicalakademi 2006, og MA i Performance, Musical Theatre Option fra Mountview Academy of Theatre Arts, London 2008. Har bl.a. medvirket i Tommy, Annie, Spillemand på en Tagryg (alle på Fredericia Teater), Atlantis (Vejle Musikteater/Musikhuset Aarhus), The Wild Party (Gladsaxe Ny Teater), Jukebox (Det Kgl. Teater), Sweeney Todd (Odense Teater), Steam (Edinburgh Fringe) og Chess (MusicalDanmark og In Concert i Royal Albert Hall, London).

Amy Nordqvist

Uddannet fra Balettakademien, Stockholm (1998-2000) og Performing Arts School i Göteborg (2001-04). Har medvirket bl.a. i Fiddler on the Roof (1001) på Teater Bristol i Stockholm, Cats (2007-08) på Nöjesteatern, Malmö og Dalhalla, Rättvik, og senest i High School Musical (2008-09) på Göta Lejon i Stockholm og Nöjesteatern i Malmö. Var i efteråret 2009 med i Les Misérables på Det Ny Teater og i 2010 med i Mary Poppins.

Mona Britt Nykjær

Uddannet musical performer fra Det Danske Musical Akademi i Fredericia 2003, hvor hun efterfølgende medvirkede i Tommy og Rent. Har optrådt som sanger i Wallmanns Saloner, og derudover medvirket i Sommer i Tyrol (Herning), Oliver! (Tivoli), Chess (Herning), Skønheden og Udyret (Varde), i Holbæk Teaters Nytårsshow 2009 og i Schou-Tur Revyen i flere omgange.

Richard Olsen

Uddannet fra Bårdarakademiet i Oslo, musikallinjen (2002-04), Jysk Ballet Akademi (2004-06), GITIS Aarhus (Russian Academy of Theatre Art) 2004-08, Complete Vocal Institute, København 2009. Har medvirket i en række musicals i Norge, bl.a. Les Misérables (Den Nationale Scene, Bergen 2008), Miss Saigon (Bømlo Musikallaug 2009) og Spelemann på taket (Agder Teater 2010), samt i Woyzeck (2005-06), The Caretaker (2007), The Maids (2007) og Caligula (2008), alle ved Aarhus Internationall Theatre Company.

Katarina Sörenson Palm

Uddannet fra Balettakademien i Göteborg 1996. Har bl.a. medvirket i Guys and Dolls både på Slagthuset i Malmö og på Östgötateatern i Norrköping, i Kaspar Hauser på Malmö Musikteater, Company i Folkparken, Lund, Oklahoma på Vasa Teatern i Stockholm, i Kungen och Jag, 42nd Street og Grease, alle på Slagthuset i Malmö, samt i Lars von Triers film Dancer in the Dark. På Det Ny Teater har Katarina tidligere medvirket i Den glade Enke samt i Mary Poppins.

Camille-Cathrine Rommedahl

Uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2005. Har bl.a. spillet Maria Magdalene i Jesus Christ Superstar på Folketeatret.dk (2007-08) spillet Sharpay Evans i High School Musical 1+2 på Fredericia Teater og turné landet rundt (2008 og 2010), samt medvirket i Mød mig på Cassiopeia på Gladsaxe Ny Teater (2009). På Det Ny Teater har Camille-Cathrine tidligere spillet Belle i Skønheden og Udyret (2007) samt medvirket i The Producers (2006) og i Mary Poppins (2010).

Jeff Mikki Schjerlund

Uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi 2010. Havde titelrollen i Bølle Bob på FamilieTeatret (2006) og har derudover medvirket bl.a. i Sound of Music på Fredericia Teater (2009) samt i Skatteøen på Folketeatret.dk (2009/10). Medvirkede i Mary Poppins på Det Ny Teater i efteråret 2010.

Kristian Studsgaard

Uddannet 1997 fra The London Studio Centre, hvor han modtog The Piers Flint-Shipman Drama Award. Har medvirket i adskillige forestillinger såvel i Danmark som i udlandet, herhjemme bl.a. i Mit Eventyr (Gladsaxe Teater), The Sound of Music og High School Musical (Fredericia Teater), Mirakel (Det Kgl. Teater), Mød mig på Cassiopeia (Nørrebros Teater og Gladsaxe Ny Teater), La Cage aux Folles og The Producers (Nørregade Teater), My Fair Lady (Aarhus Musikhus) samt  Cirkusrevyen 2007. Spillede såvel i sæson 2009-10 rollen som Bert i Mary Poppins på Det Ny Teater.

Maria Kiens Steenbøl

Uddannet danser på Stepz i København 2000. Medvirkede i Cirkusrevyen i 2005, har spillet kabaret i San Remo, Italien og medvirket i Cirkus Charivari i Madrid. Har endvidere medvirket i tv-produktioner som bl.a. Showtime og Melodi Grand Prix. Maria var med i The Producers på Nørregade Teatret (2009). og har på Det Ny Teater tidligere medvirket i Chicago, The King and I og Mary Poppins.

Anne Suppli

Har siden 1990 medvirket i en række musicals og operetter og fik sin hovedrolledebut som Sandy i Grease på Odense Teater (1995). Derefter er fulgt roller i talrige musicals på alle landets store scener, bl.a. City of Angels (Odense Teater), Fame (Odense og Aarhus Teatre) og Midt om natten (Odense Teater). Har i København bl.a. spillet Dorothy i The Wiz på Folketeatret og medvirket i Showboat og Fame på Nørrebros Teater. På Det Ny Teater har Anne  tidligere medvirket i Crazy for You, West Side Story, The Producers, Skønheden og Udyret, The King and I, Les Misérables og senest i Mary Poppins.