EVENTS

Leje af teatret

Det Ny Teater er ikke et hus, der går i stå, når tæppet går ned og bifaldet har lagt sig. Selv om det er de store forestillinger på scenen, der er nerven i teatret, rummer huset en rigdom af muligheder for helt andre aktiviteter end de stort anlagte musikforestillinger, der har gjort Det Ny Teater til en succes i publikums bevidsthed.

Jubilæer, møder og konferencer, kunde- og personalearrangementer, kick-offs, produktpræsentationer, udstillinger, receptioner eller andre festlige sammenkomster og events kan med succes henlægges til Det Ny Teater og den fascinerende atmosfære, som netop teatret kan give. Enten i forbindelse med en teaterforestilling, eller uafhængigt af teatrets repertoire.

Det Ny Teater er udstyret med al moderne teknik inden for lyd, lys og billede. Ethvert møde eller konference i disse rammer vil være en begivenhed i sig selv.

Klik her for fotos til download af Det Ny Teater og Restaurant Teaterkælderen.

SE VORES INTERAKTIVE GRUPPEBROCHURE

Det Ny Teater er et hus fuld af liv, også når tæppet går ned og bifaldet har lagt sig. De overdådige musicalproduktioner er nerven i teatret, men huset rummer også en rigdom af muligheder for helt andre aktiviteter.

DOWNLOAD BROCHURE 1: MERE END TEATER
DOWNLOAD BROCHURE 2: TEATEROPLEVELSER FOR GRUPPER

Gastronomi og Scenekunst

Det Ny Teaters Restaurant Teaterkælderen serverer efter dit ønske alt fra den store menu til canapeer for op til 1000 personer. Ønskes kunstnerisk underholdning, kan der vælges mellem teatrets løbende repertoire af stort anlagte musikforestillinger eller et af teatret til lejligheden produceret indslag eller forestilling. På de følgende sider har vi beskrevet de fysiske rammer og nogle af mulighederne.

Det Ny Teater omfatter følgende publikumslokaler:

  • Store sal
  • Sceneriet
  • Teaterkælderen
  • Foyersale

Det Ny Teaters foyersale

6 sale fordelt på husets etager, hver med kapacitet op til 50 personer.

Teatersalen

I forhold til tilskuerkapaciteten på op til 1000 personer er rummets intimitet stor. Afstanden fra forreste til bageste række er bare 22 meter.

Store Scene

Det Ny Teaters store scene har tekniske faciliteter, der kan gøre ethvert arrangement til noget særligt.

Scenen er 18 m bred og 16 m dyb med fuld scenekælder, 21 meter til loftet, drejescene, sceneelevatorer mellem scenen og scenekælder, overvældende belysnings- og lydanlæg, som kan fremtrylle enhver tænkelig effekt.

Sceneriet

Sceneriets kapacitet er op til 300 personer afhængigt af opstilling, fladt gulv eller amfiteatralsk opbygning, med eller uden balkon på 1 til 4 sider. Et spændende og atmosfærefyldt rum, velegnet til konferencer, møder, produktpræsentationer, fester m.v.

Sceneriet er adskilt fra Teaterkælderen af to dobbelte, lydtætte lydporte. Hvis disse åbnes, bliver Sceneriet og Teaterkælderen eet rum.

Teaterkælderen

Beliggende under Det Ny Teater i teatrets gamle rustikke kulissekældre. Søjler og buegange veksler med store og små rum, der skaber en unik atmosfære, som er en oplevelse i sig selv. Væggene er dekoreret med historiske teaterfotos og plakater fra Det Ny Teaters produktioner siden 1908.

 

 

Teatret er enestående som kunstart ved at det lever hele sit liv i nu'et. Ikke to aftener er ens. Det er på en og samme gang flygtigt og bestandigt. Få oplevelser kan fæstne sig i erindringen som en stor teateraften.

Den unikke oplevelse og teatrets virkemidler er også udgangspunkt for vort arbejde. Derfor tilrettelægger vi hvert enkelt arrangement individuelt. Vi hjælper gerne med iscenesættelsen af og inspiration til, hvordan dit møde eller konference bliver en unik og uforglemmelig oplevelse.

Møder og konferencer kan suppleres med rundvisning på teatret og/eller forestilling på Store Scene. Vi producerer også gerne et kunstnerisk indslag specielt til dit arrangement.

Det Ny Teaters teatersal - op til 1000 personer

Sceneriet - op til 200 personer
(afhængigt af opstilling i stolerækker eller ved borde, fladt guld eller amfiteatralsk opbygning)

Det Ny Teaters 6 foyersale - hver med kapacitet op til 50 personer